View Single Post
Staro 22.07.2014., 18:15   #1386
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor Ati freak Pregled postova
Znaci igra ide u "hide" sekciju na Originu....

Po Vidinom receptu

Citiraj:
Autor Full Throttle Pregled postova
Uvijek imam onaj Team Balance filter uključen kod biranja servera i neki dan igramo partiju za mene najlošiju od kad je vijeka, čisto zbog osobnog skora. Imao sam KD vjerojatno 3-12, al sam bil na pobjedničkoj strani i to još gazimo suparnički tim dost jako. I pred kraj partije prebacilo me na suparnički tim zbog lošeg skora. U logu nije pisalo da je ikog drugog prebacilo. Tu sam puko i izašel van.
To je custom balancer, koji nema veze sa team balance filterom/opcijom od strane same igre, a nać custom balancer da radi sa proconom ili rconom kak treba je sci-fi.
Tu je alt+f4 uvijek najbolja opcija, slažem se (mi smo sinoć igrali na nekom danskom serveru, 5-6 s jedne strane, i 'normalno' da je nakon tri runde, četvrtu balanser razbio squad i prebacio 2 u jedan tim, 3 su ostala u drugom timu. Ako ne da vratit se nazad svima u isti tim, tj preswitchat se, onda kolektivni alt+f4, odlazak na drugi server i mir, a tako je i bilo....