s obzirom da sam nedavno osobno uzeo alcatela t10 za male pare (zato sam ga i uzeo), danas sam se pozabavio sa romom jer ovaj tvornicki od t-coma je stvarno sranje..... nebi nikad rekao da je android u pitanju koliko su ga ogulili i jadno sve nesto, ali ima nade.
inace, ovo pisem za ljude koji posjeduju doticni tablet, a ne koriste ga jer je ono, nekako shit

. uglavnom, radi se o sljedecem postu sa xda (naravno), tema je ova:
Upgrading alcatel one touch t10 to jellybean.
a iz svega u temi su najvaznija ova dva posta:
jedan &
dva.
jos sto cete trebati je root, za to je potrebno:
Root_with_Restore_by_Bin4ry_v36 (4.37MB)
+
ADB Drivers_Updated (5.29MB)
ako bas trebaju linkovi, neka netko brzo se javi dok imam history jos svjez, pa cu iskopati i linkove.
dodatno sto jos treba je:
ALCATEL_ADB_ Driver Qualcomm_ADB (29.3MB)
to je vec kod samog flashanja, ADB driveri koji trebaju kod spajanja tableta dok je upaljen program za flash. ali sve je gore navedeno, bez brige, da se skuziti.
a komentar na ovaj ROM, OMA CM10......... prestrasno koliko dobro sve, SVE radi. doslovce tablet leti, jest da nisam gurnuo prakticki nikakvu app na njega, ali ovo sto je ugradeno radi savrseno! navigacija - instant (tj, GPS, jel). ma sve, nemam doslovce rijeci kako se sada maleni ponasa, doslovce drugi tablet jer je osjecaj rada u potpunosti poboljsan u svim pogledima! i izgleda pun k ljepse, moze se mjenjati prakticki sve, ima jezika tonu (ukljucujuci i CRO), brze sve nekako i fluidnije pokrece/radi, stvarno svaka cast na romu.
eto, ako koga zanima detaljnije sta, neka se ovdje javi ili mi cimne PM.