Citiraj:
Autor De5tr0yer
Šta si napravio s chestom da si ga syebo?
Zabavan je Jade WD mogu reć. Bitno mi je da postoji neka dinamika u borbi. Kod pet WD-a mi je dosadno jer se sve svodi na spamanje nekog skilla iza vojske fetisha, stojiš i bacaš neki spell. Ovo je kul.
Pitanjce za locuste: zašto ne odabrati rune koji duplo više dmga radi preko duplo više vremena? Ako to znači da ti aktivacijom soul harvesta radiš cijeli DOT do kraja onda to znači duplo više dmga. Nisam detaljno isprobavao.
Na shoulderima stavit 15% haunt dmg, na mojo i chest isto tako, mislim da bi to bio slijed što trebaš raditi
I zašto pobogu quetzalcoatal ima garantirani roll attack speeda kad to nema smisla na DOT buildu? Fuk logik.
|
Zar ne vidiš da ima gargantuan damage gore. Glupan sam armor samljeo u sockete.
Jbg događa se kad igraš u sitne sate :P
Haunt trenutno ne radi, neznam jesu to popravili ili će biti tek na 2.1.x.
Radi cold, a njega imam preko 70%
S druge strane draže mi je imati dijamant nego amethyst u glavi, zato sam narokao vitality gdje god se moglo.
Šta se buniš za Quetzal, barem nemoraš razmišljati previše što ćeš samljeti u socket.
A što se tiče Locusta koristi se Pestilence jel Locust Swarm košta jako puno mane (300 ako se ne varam, neznam jesi to primijetio) a Pestilence skače na 2 dodatna protivnika umjesto samo na jednoga.
Čisto zbog omjera uloženo / dobiveno. Bolje s jednim hitom zahvatiti 3 protivnika sa 1080% dmg nego 2 protivnika sa 2080% jer ionako si out of mana nakon 2-3 puta što upotrijebiš skill.
Uz to rečeno ionako slažeš monstere na hrpice i ideš na combo haunt/piranhas/locusts + damage od strongarm bracesa (Piranhado = Knockback).
Cilj ti je Dot-ati što više protivnika i opaliti harvest.