Citiraj:
Autor bokinho
U biti sve opovrgavas a za nista nisi dao cinjenice ni odgovore, vrtis se u krug a pravi odgovor ne znas.
|
Sto tocno? Pa za sve sam i dao i linkove. Tvoj odgovor je tad bio "ne da mi se citat engleski", i drugi je bio "neznam sto mi objasnjavas to sam napisao"...
Na sta nisam dao odgovor..
Citiraj:
26 mbita je maksimalna propusnost? sta ti tu nije jasno? to je na samom portu.Ocito da si u cudu kako margina moze bit takva u centrali.
|
Nisam u cudu nikakvom, nego sam ti u prvom odgovoru napisao da nisi nista s tom slikom pokazao, pa si ti rekao da jesi.
Hoces rec da se na portu samo te 4 stvari namjestaju? Gdje su ostale postavke?
Ne cudi mene margina nego ja sumnjam vise da ti znas sto je margina pa da u biti citas ratio postavljen na portu za paricu, a ne marginu (koju ne vidis na toj slici) i cijelo si ovo vrijeme mislis da je to margina a u biti je ratio parice. Imas link malo prije sto se sve da namjestat na kartici, naravno u ovisnosti o kartici, ima jedno 50 postavki, ti stavis 4 i "sve si mi pokazao". Radi tog sumnjam.
Citiraj:
Sta je onda po tebi margina?
|
http://forum.pcekspert.com/showpost....&postcount=674
i jos jedno 10 drugih postova mojih gdje objasnjavam na druge nacine, ali eto, otvori te linkove pa procitaj taj engleski koji ti se tad nije dalo..
Citiraj:
Margina je granica koja otkriva koliki je raspon šuma tj koliki je omjer izmedu jacine signala i šuma na liniji, tako da je to povezano jedno s drugim.
|
Nitko nikad nije ni napisao da nije povezano, ali nije jedno te isto. Mislim da preskaces preko mojih postova posto sam valjda 10 puta objasnio sto je margina, kako je povezana s ratiom, ali definitivno nije isto sto i ratio..
I da, mene nista ne buni, ali mislim da ti nisi nacistu bas s tim isto.