Citiraj:
Autor rendula
WP se probija kod nas, ali recimo u US je udjel drasticno manji.
Kakve su novosti sto se IE tice u 8.1? Osobno mi najvise fali sto nema homescreen kao UC browser, hrpa tileova sa spremljenim favoritsima. 
|
Toga i dalje nema :\
Kaj se tiče udjela u US -> teško se boriti protiv marketinšnke mašinerije Samsunga te Appleovog kulta. MS je glup jer i dalje forsira US tržište (primjerice sa Cortanom, Microsoft Store-ovima i općenitom supportom) umjesto da se fokusira na tržišta gdje WP raste i zapravo ima šanse biti jak igrač (Europa, Indija).
Ipak, IE na WP8.1 ima puno bolje riješen button placement, reload gumb se nalazi u adress baru. Forward i back je zapravo swipe-anje lijevo/desno dok je stranica odzumirana (iako i dalje radi hardverski back gumb).
Password manager zapravo radi i pamti passworde te ih sinkronizira sa desktopom.
Tabova možeš imati koliko oćeš samo kaj se nakon primjerice 10-ak tabova neki počnu "gasiti" pa dok ga izabereš ponovno ga učitava. Bar je tako kod mene na L920.
Citiraj:
Autor The Man
Ma meni je eksplorer iznenađujuće dobar, ali neke "napredne" funkcije mi samo smetaju jer zbog njih (ako ne pazim maksimalno) jako često moram po nekoliko puta učitavati stranicu. Naprimjer onaj mini izbornik di su prikazani tabovi često prikazuje krivo i kad kliknem na da zatvorim neki fb kom koji sam otvorio u novom tabu on mi zatvori news feed i onda opet moram to otvarat, skrolat 3 godine dok dođem do tam di sam bio i onak, iritira me ta zbrka s tabovima jer kod mene nema forward i back samo new tab i close new tab kad vidim sve kaj me zanima.
|
Riješio bi hrpu problema kad bi primjerice koristil dediciranu Facebook aplikaciju, točnije
Facebook Beta aplikaciju koja radi daleko bolje nego obična Facebook aplikacija.