Citiraj:
Autor The Man
J(e)S(a)M D(o)BR(o) R(a)Z(u)M(io)
Ovo je pregenijalno ak je tako. Tako bi trebalo biti i za android i ajos. Dajte mi recite jel ima Vip na pretplati nekakav mjesečni limit koliko mogu potrošit na aplikacije? Jako mi se sviđa ovaj WP8.1 os. Može li još i preporuka nekog web browsera koji je bolji od eksplorera, kad već krom i opera nisu dostupni. Hvala unaprijed!
Kad malo bolje razmislim, stari Symbian i WP8.1 su mi na kraju najbolje sjeli. Prastara Nokia 5800 XpressMusic i dan danas radi kao zmaj. Još kad bi na neku foru mogao nabaviti novu bateriju i stražnji poklopac bila bi skoro ka nova.
P.S. Ovaj WP8.1 treba bolji marketing pod hitno. Ljudi ni ne znaju kak je fora. Sad mi uz njega android i ajos djeluju kao osovi za djecu. Fali im ta WP profinjenost i elegancija.
|
Slatko je vidjeti početnika u WP svijetu
Kaj se browsera tiče - najbolja alternativa je UC Browser. Postoje nekakve priče o Operi ali to je sve samo to, priča.
Iako, IE11 Mobile je izvrstan browser, pogotovo sa novim mogućnostima koje ima u WP8.1.
WP treba puno više marketinga, to je istina. Iako, sve češće vidim WP-ove po ulici među ljudima, osobno ih više vidim nego iPhone. Polako ali sigurno se probija.
Ipak, najveći "push" WP sustavu bude kad će aktualne aplikacije izlaziti usporedno sa Androidom i iOS-om. Ne kažem da WP nema aplikacija - to već neko vrijeme nije problem - ali bilo bi lijepo da postoji malo više "razvikanih" aplikacija, čisto zato jer Average Joe gleda samo takve stvari.
I P.S. - piši na hrvatskom, nemoj onakve kratice i gluposti pisati.