Evo samo jedno upozorenje svima koji misle klonirati systemski dio diska na SSD. Ne kupujte ADATA-ine diskove jer njihov program za kloniranje daje mogućnost kloniranja samo cijelog diska (dakle nemoš particiju) i to nebi bio problem kad bi mogao klonirati samo ono što je na disku, ali ne, ADATA je odlučio da ako imaš 250gb disk i nebitno koliko podataka na njemu (konkretno ja imao 90GB na obje particije) nemožete napraviti clone disk na 128GB SSD jer eto to nije 250GB SSD!
Krelci jedni, da sam znao (a saznao naravno tek nakon kupnje i neuspjelih pokušaja kloniranja) da to nejde nebi kupovao njihv SSD već neki od jeftinijih.
BTW te sve informacije, iako sam ih i sam iskusio mi je rekao netko od njih putem njihove podrške!
Užas, a da ironija bude još veća, software za kloniranje je od Acronis-a koji valjda, osim što ima svoj program (koji nije free) rade personalizirane programe za kloniranje od večine SSD proizvođača, tako da mi uopće nije jasno zašto je Adata napravila ovakvu glupost (osim da te natjeraju da kupiš veći SSD, ali to nema smisla kad postoje diskovi i od 4TB, a tolikih SSD-ova još nema)
Stvarno glupo.
Kako god, nemojte kupovati ADATA ako mislite klonirati system!