Evo i ja prešao na ovaj forum sa onog na kojemu su strogi moderatori sličnu temu o kineskim mobitelima stavili u zapećak i osudili na životarenje.....
Zato je ovdje živahno.....
Nakon prodaje starog, kupujem novi kineski telefon, za sada mi se čini da bi Coolpad 7320 mogao ispuniti većinu mojih zahtjeva.
Jasno, prije toga sam pregledao ponudu na većini poznatijih ( namjerno neću reći: pouzdanih) internetskih trgovina, kao i pokušao proguglati iskustva korisnika s ovim uređajem. Ponuda ovog modela je dobra, cijene povoljne (od 136 USD na Aliju do preko 200 USD u nekim virtualnim trgovinama), ali ima vrlo malo feedbacka korisnika (i jedan prijevod španjolskog review-a koji je postavio kolega @Dakok) jer telefon je tek kratko vrijeme u prodaji.
Tako da o pouzdanosti i eventualnim nedostacima za sada nema podataka. Čak niti na ovom forumu potencijalni kupci ne trzaju na njega. Možda i zato jer je "polutacna", a većina traži telefon do 5".
S druge strane Coolpad je ozbiljan proizvođač (čini mi se da sam pročitao da su po prodaji od domaćih na trećem mjestu u Kini), pa ne vjerujem da bi ovaj model mogao biti "crna ovca" što se kvalitete i pouzdanosti tiče, među ostalim njihovim skupljim telefonima.
Za sada sam najbliže kupovini na To2c po trenutnoj cijeni od 137 USD.
Ako neko ima informacije o ovom mobu koje do sada nisu bile objavljene na ovom forumu molim da ih objavi, da mi olakša donošenje odluke o kupovini.