17.07.2014., 19:50
|
|
Premium
Datum registracije: Jun 2014
|
Citiraj:
Autor locks
Ne znam zasto ne bi bio zadovoljan.imao sam G2,a sad imam Mi3.G2 je super mob i svakom cu ga preporucit,ali tvrdim da nista nije bolji od Mi3.postoje razlike i svaki ima neke prednosti,ali Mi3 u nicemu ne zaostaje,dapace...
G2 ima bogatije opcije u kameri i OIS,ali Mi3 brze fokusira.G2 ima bolju bateriju,veci ekran iako kod surfanja soft tipke zauzimaju 0,2", kod G2 mi se svidjaju one tipke na poledjini,knock on,quick memo i remote.
Mi3 je bolje izrade,MIUI je jednostavniji i fluidniji,ekran responzivniji(vidljivo u igrama),podrska u vidu tjednih nadogradnji i na kraju niza cijena...
Vjeruj mi ni s jednim ne bi pogrijesio,ali Mi3 je jeftiniji jer G2 rabljeni na njuskalu tesko ide ispod 2000kn,a novi Mi3 na Mobicity 1800kn(trenutno nedostupan).
G2 ako kupis na njusci imas vjerojatno HR garanciju,sto je super,ali opet moze bit zakljucan,dok je Mi3 otkljucan i rootanjem ne gubis garanciju...
|
ne gledam G2 uopce precjenjeni su, a i sto kazes nije bolji od mi3 koji je puno jeftiniji...THL bi uzeo zbog 2000mah vise baterije od mi3, dual sim..gorila 3..a sa 8jezgri i 1.7mhz sam miran 2 god bar...iako mi3 je bolji bez sumnje
|
|
|