View Single Post
Staro 17.07.2014., 15:26   #10155
kondor1989
Premium

kondor1989's Avatar

Datum registracije: Jun 2014
Citiraj:
Autor pokra89 Pregled postova
Ne vidim razlog zašto mobitel s baterijom od 3000mAh ne bi mogao držati dva dana. U mene neo n003 drži u prosjeku 40h uz 7ipo sati SOTa, sto ce reci da ako ga skinem u 7, traje do sljedećeg dana do 23. Što će reći 2 dana. Jel trebam slat dokaze?
hmm ja evo zasad imam lenovo p780 sa 4000mah i moze 3 dana jaceg koristenja mogao bi i taj dva vjerojatno, ili spomenuti mi3, samo ovaj moj ima 200 grama s maskom...pa sad gledam da ga se rjesim

Citiraj:
Autor Kristijan_7 Pregled postova
Daš preporuku iz iskustva, i odma neko ulijeće sa ovo ono. Zato i ne tipkam više tu. I sad mi je žao kaj sam htio pomoć čovjeku...

Ma kao talijanski (mislim, jesu fizički u Italiji), navodno neka grupacija kaj drži više tih shopova, Oppo, Xiaomi itd. Uglavnom, naručio tam mob, platio Paypalom, za dva dana mob tu. Sve uredno, par gratis stvarčica, mob fakat orginal tak da nema straha.
Ponavljam, što se mog dosadašnjeg iskustva s mobitelima tiče, moja preporuka. Neznam kako sa jamstvom, to je nažalost tako kako je. Treba očekivat minimalno, pa se veselit ako ispadne bolje.
Alternativa LG G2 sa garom s njuškala ili Mobicity-a za koju kunu više, možda i Nexus 5, od onog što mi pada na pamet. Ja sam odlučio ić sa Xiaomi-jem jer sam bio stvarno zadovoljan sa Mi2s, bez ikakvih problema, a i kao bivšem ios korisniku mi je MIUI legao baš po mjeri (opet ponavljam, meni).

Ako se odlučiš na Mi3 u ovoj kombinaciji, pazi da na stranici prvo stisneš EU DIRECT, i onda Mi3 u košaricu, pa unjet Hrvatsku kao destinaciju, i ponovno ispod košarice izabrat DHL, EU warehause, da ti ga nebi poslali iz Kine za iste novce (pa + PDV).
ma ne nemoj se sekirati hvala ti puno si pomogao...tim principom koju kunu vise jbg ode to gore i ovih 1800 mi je dobra cifra a 2k mi je neki max..

mod: koristiti multiquote

Zadnje izmijenjeno od: Brko. 17.07.2014. u 22:49.
kondor1989 je offline