View Single Post
Staro 17.07.2014., 15:24   #10154
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor GoodLooker Pregled postova
Opusti se..

Ništa mu ne fali definitivno, pa zbog toga i kupuješ flagship da bi ga koristio u power save modu, to je jako dobar mod.

Hvala.
Gle, ti si počeo sa podjebavanjem, pa me samo zanima zašto. Imaš Mi3 da možeš nekaj pričat ili misliš da HTC nije kinez?

Još jednom te molim, zakaj u power saving modu mob više nije flagship? Radi brže od ostalih mobova koje imam oko sebe, nema razlike u brzini "normalnog" korištenja od power moda nikakve, barem ne primjetne, ni u svjetlini ekrana, ni u radu browsera, mail aplikacije, fotića a ni razgovori nisu ništa sporiji (unaprijed jedan hint, sarkazam). Stoga, zašto nebi imao flagship i koristio ga u power saving modu? Molim racionalno objašnjenje. Jel se moram igrat da bi bio power user, ili ni nesmijem pomislit na brz mobitel u smislu otvaranja aplikacija i ostalih funkcija osim igranja ako se ne igram? Da bacim i svoj kompjuter zato kaj mi je i7 downclockan, kad ne kužim razliku u brzini za ono što ga koristim, ali čujem razliku u buci?

Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
joj kak se vi ne znate normalno spominat, pa svi ste neki agresivni, ajmo malo opušteno, godišnji će, toplo je, i tako... pa makar me pobrisali odavde, samo šaljem poruku mira.
Pa izgleda da ne, svima osim Brki fali po koja u glavi
Daš preporuku iz iskustva, i odma neko ulijeće sa ovo ono. Zato i ne tipkam više tu. I sad mi je žao kaj sam htio pomoć čovjeku...

Citiraj:
Autor kondor1989 Pregled postova
oho nisam ni ga ni uzeo u obzir..bravo za preporuku a to neki talijanski shop ili sta?
Ma kao talijanski (mislim, jesu fizički u Italiji), navodno neka grupacija kaj drži više tih shopova, Oppo, Xiaomi itd. Uglavnom, naručio tam mob, platio Paypalom, za dva dana mob tu. Sve uredno, par gratis stvarčica, mob fakat orginal tak da nema straha.
Ponavljam, što se mog dosadašnjeg iskustva s mobitelima tiče, moja preporuka. Neznam kako sa jamstvom, to je nažalost tako kako je. Treba očekivat minimalno, pa se veselit ako ispadne bolje.
Alternativa LG G2 sa garom s njuškala ili Mobicity-a za koju kunu više, možda i Nexus 5, od onog što mi pada na pamet. Ja sam odlučio ić sa Xiaomi-jem jer sam bio stvarno zadovoljan sa Mi2s, bez ikakvih problema, a i kao bivšem ios korisniku mi je MIUI legao baš po mjeri (opet ponavljam, meni).

Ako se odlučiš na Mi3 u ovoj kombinaciji, pazi da na stranici prvo stisneš EU DIRECT, i onda Mi3 u košaricu, pa unjet Hrvatsku kao destinaciju, i ponovno ispod košarice izabrat DHL, EU warehause, da ti ga nebi poslali iz Kine za iste novce (pa + PDV).