View Single Post
Staro 17.07.2014., 14:25   #10146
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
-->
Citiraj:
Autor GoodLooker Pregled postova
Ok, a gdje je 2000kn, jer ovo što ja gledam (xiaomishop.it) je 2350kn?

Nemam šta doći i vidjeti kad znam. E pa onda napiši da je u power saving modu, jer taj mod nema veze sa smartphonom, to je kao da kažeš da imaš staru Nokiu koja izdrži 7 dana.
btw. Meni HTC One Mini 2 izdrži 3 i pol dana na power saving modu.

Meni je to potpuno jasno, ali ima ovdje ljudi koji tendencioznim izjavama mogu navesti ljude koji prate temu na pogrešne zaključke. Evo čak i ti ... sa tvrdnjom da na Mi3 baterija traje dva dana bez problema pri intenzivnom korištenju.
Ajde me nauči, molim te. Što u power saving modu fali mobu? Da ne tražim sad po forumu, koji si ti i kaj te šora? Pobornik brandiranih uređaja pretpostavljam? Kaj radiš u ovoj temi onda? Ili pobornik najjeftinijih Kineza tipa Cubot, Inew? Čisto da vidim s kim se i zbog čega prepireš?

BTW, www.xiaomishop.com

Citiraj:
Autor c-shadow Pregled postova
Ima na miui forumu par slučajeva da su ljudima krepavali xiaomi mobači i bili popravljeni u lokalnom shopu za koji sat. Čak je bilo i slučajeva da su popravljali stvari koje prodvačima ne možeš niti reklamirati. Liku na čini mi se hongmi S1 malo zezao signal na jednom simu (inače nijedan hongmi nije baš super što se tiče stabilnosti signala), vratio se iz servisa s izmijenjenim pola mobača, antena, neki vodovi do nje,... cijela hrpa stvari. Ono, radilo to, ali nije baš bilo 100%, a ovi odmah mijenjali, bez natezanja. Probaj to dobiti kod (pre)prodavača
IMHO, od xiaomija ne isplati kupiti ništa osim flagshipa. Pogledaj malo mišljenja ekipe na forumu koji su zaglavili s Mi2S (snapdragon 600) na androidu 4.1, KK nije niti u planu za ništa osim Mi3. Softverski gledano su odroni sve ispod mi3, tjedni update je smijurija, a dovoljno je pogledatai changelog pa da vidiš -krpa se pretežno za mi2, ostalo nula bodova. Hardver također, na hongmiju (i 1S) dosta stvari zeza treba samo malo pročitati na miui forumu iskustva.
Opet, kakve to ima veze sa Mi3 i THL-om za koji je čovjek pitao? Ja sam imao iphone 2g među prvima u HR, pa Iphone 3g, 4g, 4gs i 5, a doma imam od kineza Mi2S, Mi3, Zopo Raiden, Cubot, Lenovo, ZTE i dva Haier-a, sve nakon posjedovanja dosta Nokia o kojima ovaj gore trol bulazni, uz par sadašnjih "brandova" tipa S4 (pokvaren nakon sedam dana), Note 3 i Iphone 5s. Tak da imam s čim upoređivat.
Kinezi svi do jednog rade a stariji su od godinu dana i kupljeni su iz različitih dućana, jedino je Cubot baš smeće. I on radi i lijepo zgleda, al je smeće.
Meni je Xiaomi-jeva ponuda sjela ko budali šamar, zadovoljan sam bio sa Mi2s, prosljedio ga curi i kupio si Mi3. Više nikad mobitela od preko 5k. Nikad.
Neznam za ove full jeftine, ali iskreno, nisam nikom to ni preporučio nit me zanima. Velim za ono za kaj znam.
Raymišljao sam za iste pare uzet LG G2 prek njuške, al sam rađe otišao na Mi3 i zasad nisam požalio. Baš sam zadovoljan, a nisam tip koji si opravdava potrošene novce nit brijem sad na Xiaomi. Jednostavno sam zadovoljan s tim kaj sam dobio za 2000kn i dostojno su mi zamjenili Iphonove koji su me prestali zanimat sa peticom i ružnim IOS7.
U usporedbi s kolegom koji je kupio Z1 Compact neki dan za puno novaca i super je zadovoljan, ja kad vidim kaj je on dobio a kaj ja, čisto si guštam. Pa nek se i pokvari.
Da ne velim kolko rulja ima problema sa G3 i HTC M8 koji bi kao trebali bit puleni ovog gore trola, mrak mi pada na oči.

Znate li Vi koliko se mobitela statistički pokvari i iskoristi se to famozno jamstvo? Ako znate, ja neznam a baš me zanima. Kolko ih za vrijeme jamstva dobije mehaničko oštećenje (mobiteli su, padaju), kolko im se popale senzori vlage? Kolko ih se uopće popravlja (a ne mijenja odmah)?
To je potrošna roba, bar ja to tak gledam, meni je još i sredstvo za rad, pa ono. Nemojte kupovat najnovije modele dok se ne rješe dječji problemi, nemojte kupovat mobitele za koje niko nikad nije čuo, i ono, šanse da se desi sranje su onak, puno manje.