View Single Post
Staro 17.07.2014., 13:51   #10145
GoodLooker
Premium

GoodLooker's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Kristijan_7 Pregled postova
Kaj briješ ti? Čovjek je napisao 1800kn s davanjima, ovo je 2000kn u Italiji sa DHL dostavom unutar par dana (meni konkretno dva). Vidim da si si pametan obzirom na nastup, al ovo je jednostavnija matematika. Dakle 200kn razlike ako računaš da će te kačit PDV, da nemoraš izvlačit kalkulator.
Ok, a gdje je 2000kn, jer ovo što ja gledam (xiaomishop.it) je 2350kn?

Citiraj:
Drugo, moš mislit za bateriju, gle, dođi pa vidi, kaj da ti velim. Mob koristim većinom za posao, hrpa poziva, non stop, jučer 06h ujutro gps do Slavonskog Broda, već spomenuta hrpa poziva i mailova kroz dan, povratak doma iz SB-a u 21h sa 56% baterije. Mob je na power saving modu doduše...
Nemam šta doći i vidjeti kad znam. E pa onda napiši da je u power saving modu, jer taj mod nema veze sa smartphonom, to je kao da kažeš da imaš staru Nokiu koja izdrži 7 dana.
btw. Meni HTC One Mini 2 izdrži 3 i pol dana na power saving modu.

Citiraj:
Čemu uopće takvo pitanje na temi o kineskim mobitelima kad nam je svima jasno da je to tak kak je?
Meni je to potpuno jasno, ali ima ovdje ljudi koji tendencioznim izjavama mogu navesti ljude koji prate temu na pogrešne zaključke. Evo čak i ti ... sa tvrdnjom da na Mi3 baterija traje dva dana bez problema pri intenzivnom korištenju.

Citiraj:
Autor goran1985 Pregled postova
Osjetio sam Nexusa i nije to ni blizu kvalitete kakvu ima F5, Z1/2 ili iPhone5.
Kužim, upravo to sam očekivao da ćeš napisati, nekako sam znao da sigurno nećeš napisati "Osjetio sam Nexusa i stvarno se radi o kvalitetnom i čvrstom uređaju".
btw. ko je uopće pričao o Z1/2 ili iPhonu 5 u kontekstu Nexusa.....

Zadnje izmijenjeno od: GoodLooker. 17.07.2014. u 14:07.
GoodLooker je offline