View Single Post
Staro 17.07.2014., 13:49   #10144
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Kristijan_7 Pregled postova
Malo gugla pokazuje da Xiaomi u Kini i tam di već prodaje mobove ima prilično dobro rješenu servisnu podršku sa lokalima gdje doneseš mob, a oni ga popravljaju unutar 2h ili ti daju novi kad se vratiš ak ne poprave.
To kaj mi kupujemo od žmuklji koje kupuju mobove jeftinije bez ikakve servisne podrške za ove lijeve brandove samo da bi imali veću maržu je zapravo naš problem.
Ima na miui forumu par slučajeva da su ljudima krepavali xiaomi mobači i bili popravljeni u lokalnom shopu za koji sat. Čak je bilo i slučajeva da su popravljali stvari koje prodvačima ne možeš niti reklamirati. Liku na čini mi se hongmi S1 malo zezao signal na jednom simu (inače nijedan hongmi nije baš super što se tiče stabilnosti signala), vratio se iz servisa s izmijenjenim pola mobača, antena, neki vodovi do nje,... cijela hrpa stvari. Ono, radilo to, ali nije baš bilo 100%, a ovi odmah mijenjali, bez natezanja. Probaj to dobiti kod (pre)prodavača
IMHO, od xiaomija ne isplati kupiti ništa osim flagshipa. Pogledaj malo mišljenja ekipe na forumu koji su zaglavili s Mi2S (snapdragon 600) na androidu 4.1, KK nije niti u planu za ništa osim Mi3. Softverski gledano su odroni sve ispod mi3, tjedni update je smijurija, a dovoljno je pogledatai changelog pa da vidiš -krpa se pretežno za mi2, ostalo nula bodova. Hardver također, na hongmiju (i 1S) dosta stvari zeza treba samo malo pročitati na miui forumu iskustva.
c-shadow je online