View Single Post
Staro 17.07.2014., 12:58   #10141
GoodLooker
Premium

GoodLooker's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Kristijan_7 Pregled postova
Em, Xiaomi mi3 kosta par kuna vise, dode iz Italije za ravno dva dana, i nemas nikakvih dodatnih troskova na njega, a dobiješ uređaj najbliže premium-u kaj može bit valjda za te novce. Ne škripi, čvrst je i solidan, dobro leži u ruci jer je jako tanak mada malčice velik (mislim ne i prevelik), ekran je najbolji koji sam ja dosad vidio, mob je brz (jako), kamera vrlo dobra, baterija odlična (uspijem izgurat dva dana a fakat puno koristim mob), dobiješ gratis ipad style torbicu/stalak, punjač za auto i sl.
Nemam ga jako dugo, al baš sam jako zadovoljan i iskrena mada uvjetna preporuka...
Par kuna više, malo smo bahati ha? Košta oko 600 kuna više i još imaš šansu proči bez PDV-a pa te dođe i 900 kuna jeftinije.

"baterija odlična (uspijem izgurat dva dana a fakat puno koristim mob)"...aha, moš mislit.

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
A kamo šalješ taj Mi3 u slučaju RMA? Da se kladimo da ga Talijani neće već ćeš ga morati poslati u Kinu.
Pa ti ni neznaš da je taj RMA bolji od npr. službenih LG servisa u HR, nedavno sam imao tu diskusiju s čovjekom koji me uvjeravao da je to super fenomenalno, samo pošalješ OPPO u London i stiže novi, ništa ne pitaju. Vjerovatno ti i uplate troškove slanja, ništa carina, špedicija. Tako je možda i sa Mi3.
GoodLooker je offline