View Single Post
Staro 17.07.2014., 10:56   #547
hrcfaca
Premium
Moj komp

hrcfaca's Avatar

Datum registracije: Sep 2008
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Isplati se ak je samo 500, 600kn. Tek sad sam skuzio. Ne isplati se po meni jer je to dosta love. Prvo sam mislio 500, 600kn vise u odn na g2.
Nisam jos prical s njim. Za slabiji vid je ekran isto super zbog ostrine i velicine a dobre slike i video su dozivljaj na njemu. Zvuk bi mogao bit i bolji ali je dosta bolji nego na g2. Nebus fulo ni sa G2 ali ces bit limitiran sa prostorom i imat ces slabiji zvuk i zvucnik, ekran ne treba ni spominjat itd. U svemu je g3 napredovao osim u bateriji koja je sasvim dovoljna.. Ja ga imam krcatog sa filmovima, slikama, igrama i svime cim si kratim prazan hod na poslu i za to je bogom dan. 32gb nebum popunil appovima valjda nikad. 16gb ti je taman za aplikacije i igre, jos ce ti ostat par gigi sigurno. Ulozi u neku bolju 32gb SD karticu i imas mjesta ko u prici, Kaj se memorije tice 2gb je cist fajn za 90% usera i neces imat problema zbog toga.
Dakle ovakve su cijene.
Lg g2 16 gb - 3100 kn
Lg g2 32 gb - - 3.700 kn
Lg g3 16 gb - 4.300 kn
Nikako nebi išao na 32 gb jer ja to ne iskoristim nikada. Kao što sam napisao imam sad experiu T s 16 Gb memorije i karticu od 16 gb-a i to mi je sasvim dovoljno.
Dakle ti misliš da je bolje uzeti g2?
hrcfaca je offline