Tema: VHS
View Single Post
Staro 17.07.2014., 00:01   #44
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Da ti nisi otvorio ovaj thread, ja bi mislio ama baš nitko.
Ha-ha

Citiraj:
Autor smirnoff Pregled postova
ma većina njih koji te starine nude po cijnama od 200-1500 kn (da, soma i pol kuna za neki "video") nedaju po simboličnoj cijeni da ih neko ne ismije kak su popušili pa dali "pravu stvar" u bescijenje!!!

a mislim da je glavna stvar što video nema DVBT jer ima ljudi koji bi snimili neku emisiju kad nisu doma (kak se nekad radilo)...i onda se neće mučit da kupe još jedan DVBT (za 50kn - radije će dat 50 kn za 1,5 kutija za cigare)...

iskreno ni ja ga ne korstim za snimanje neg samo za povrmeno, jer imam cca 20tak kazeta gdje je snimljen Bob Ross pa ponekad pogledan kako se lijepo može živjeti od slikanja....
Tehnički gledano, DVB se može snimati preko Scart-a i/ili AV kabelom, ja sam si naime tako spojio IPTV prijemnik. Ali doduše moram priznati da nikad nisam ništa snimio na takav način, uglavnom samo gledam već snimljen TV program i/ili Star Trek. Također imam nešto uspomena na VHS-u, ali ni to baš više ne gledam u zadnje vrijeme... Razloga je puno, od samog vremena i drugih interesa pa sve do obiteljskih razloga, ali uvijek se volim vratiti na VHS svako-toliko i pogledati neki film "samo zato"
  Reply With Quote