Nije. Ovaj na G2 je Nillkin, imas ga u GSM u Draskovicevoj. Dolazi u paketu sa jako dobrim screen protektorom. Sam je tam malo skuplji, 100kn. Inace taj case ko i ovaj Spigen nisu bas neka zastita protiv padova i nekog trkanja, vise protiv trosenja i tragova od koristenja. Oba su tanki i lagani. Spigen je odlican, ko da ga nema, malo je pregladak zbog gripa al naviknut cu se. Nakon dreka kaj je prije bio na njemu, Spigen je preporod. Mob je i manji i laksi sad.
G2 je zvijer. Meni ga je zal prodat i cak nekad razmisljam da frknem g3 a ovaj ostavim ali 64gb (32+32) mjesta na mobu i 5.5 ekran su ipak jako primamljivi. Sigurno je sad g2 best buy kao polovni a i kao novi kod operatera jer ima cijenu ko neki miniji ak ne i manju. Bijeli ima malo manje ljigavu pozadinu od crnog mrvicu drugciji feeling materijala i meni ne izgleda lose na G2 jer se ionak ekran dominira. Meni sad sluzi kao Real Racing 3 mobilna igralica..
Baterija. U najgoroj varijanti sa puno kamere, 4k, cijeli dan na 3g/4g i navigacijom je SOT preko 3 sata bez problema. Nije ko G2, odokativno sat vremena manje SOTa kod mene ali i vise nego dost da se prede bilo kak zahtjevni dan. Zanimljivo da se uhodavala tjedan dana dok nije krenula radit punom parom. To i dimenzije su jedino sto je losije od g2. Sve ostalo je popravljeno manje ili vise. Zvucnik je sad puno jaci, kamera je dosta brza, boje su puno blize realnosti itd.