View Single Post
Staro 15.07.2014., 17:53   #532
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Nije. Ovaj na G2 je Nillkin, imas ga u GSM u Draskovicevoj. Dolazi u paketu sa jako dobrim screen protektorom. Sam je tam malo skuplji, 100kn. Inace taj case ko i ovaj Spigen nisu bas neka zastita protiv padova i nekog trkanja, vise protiv trosenja i tragova od koristenja. Oba su tanki i lagani. Spigen je odlican, ko da ga nema, malo je pregladak zbog gripa al naviknut cu se. Nakon dreka kaj je prije bio na njemu, Spigen je preporod. Mob je i manji i laksi sad.

G2 je zvijer. Meni ga je zal prodat i cak nekad razmisljam da frknem g3 a ovaj ostavim ali 64gb (32+32) mjesta na mobu i 5.5 ekran su ipak jako primamljivi. Sigurno je sad g2 best buy kao polovni a i kao novi kod operatera jer ima cijenu ko neki miniji ak ne i manju. Bijeli ima malo manje ljigavu pozadinu od crnog mrvicu drugciji feeling materijala i meni ne izgleda lose na G2 jer se ionak ekran dominira. Meni sad sluzi kao Real Racing 3 mobilna igralica..

Baterija. U najgoroj varijanti sa puno kamere, 4k, cijeli dan na 3g/4g i navigacijom je SOT preko 3 sata bez problema. Nije ko G2, odokativno sat vremena manje SOTa kod mene ali i vise nego dost da se prede bilo kak zahtjevni dan. Zanimljivo da se uhodavala tjedan dana dok nije krenula radit punom parom. To i dimenzije su jedino sto je losije od g2. Sve ostalo je popravljeno manje ili vise. Zvucnik je sad puno jaci, kamera je dosta brza, boje su puno blize realnosti itd.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 15.07.2014. u 18:13.
MAGARAC je offline