Cijelu noć mučio se s modom. Ne ide, pa ne ide. Ali, moja krivica. Čudi me, jer sam jako pedantan, ali nisam pročitao upute. Uglavnom, nova instalacija igre i onda na nju samo patch 13002. Začudilo me što nema gamedate, pa sam ju sam napravio da mogu ubaciti svoje promjene. Samo sam stavio foldere texture, sounds, anims i u configs stavio zbog prepravki actor.ltx i system.ltx. Zatim text zbog prijevoda, weapons (prepravio par oružja). Nisam daleko odmakao jer mi je trebalo dosta vremena da vidim što mogu ubaciti, a da radi. Na početku sam odmah otvorio PDA da provjerim je li popravljeno u rubrici 'contacts' (prije se rušilo kad se nakon quick load ušlo u tu rubriku). Radi super. Namjerno sam ubio tipa u selu da me drugi ubiju, jer se ranije nakon pogibije kod loadanja F7 rušilo. I to sad radi kak treba. Nadam se da su ispravili i druge greške.
Nikako da odem iz Kordona. Nakon povratka od grupe Sin kod Wolfa i njegovog pomočnika prodao par stvari i primjetio da se lova najednom naglo povećala - 1.000.000. Lova dobro dođe, ali ovo je stvarno previše i gubi se draž skupljanja i prodavanja. Kad imam već toliko love kupio sam kod Sidorovića repair kit - ranije se smrzavalo kad se odabralo oružje za popravak. Sad je u redu, jedino veli da su nedostupni dijelovi za popravak. Ne znam na što se to odnosi. Sad idem opet ispočetka da toćno vidim kad se ta lova naglo poveća.