View Single Post
Staro 12.07.2014., 08:28   #600
Bakica47
Premium

Bakica47's Avatar

Datum registracije: Nov 2012
Cijelu noć mučio se s modom. Ne ide, pa ne ide. Ali, moja krivica. Čudi me, jer sam jako pedantan, ali nisam pročitao upute. Uglavnom, nova instalacija igre i onda na nju samo patch 13002. Začudilo me što nema gamedate, pa sam ju sam napravio da mogu ubaciti svoje promjene. Samo sam stavio foldere texture, sounds, anims i u configs stavio zbog prepravki actor.ltx i system.ltx. Zatim text zbog prijevoda, weapons (prepravio par oružja). Nisam daleko odmakao jer mi je trebalo dosta vremena da vidim što mogu ubaciti, a da radi. Na početku sam odmah otvorio PDA da provjerim je li popravljeno u rubrici 'contacts' (prije se rušilo kad se nakon quick load ušlo u tu rubriku). Radi super. Namjerno sam ubio tipa u selu da me drugi ubiju, jer se ranije nakon pogibije kod loadanja F7 rušilo. I to sad radi kak treba. Nadam se da su ispravili i druge greške.

Nikako da odem iz Kordona. Nakon povratka od grupe Sin kod Wolfa i njegovog pomočnika prodao par stvari i primjetio da se lova najednom naglo povećala - 1.000.000. Lova dobro dođe, ali ovo je stvarno previše i gubi se draž skupljanja i prodavanja. Kad imam već toliko love kupio sam kod Sidorovića repair kit - ranije se smrzavalo kad se odabralo oružje za popravak. Sad je u redu, jedino veli da su nedostupni dijelovi za popravak. Ne znam na što se to odnosi. Sad idem opet ispočetka da toćno vidim kad se ta lova naglo poveća.

Zadnje izmijenjeno od: Bakica47. 12.07.2014. u 20:06. Razlog: dopuna
Bakica47 je offline   Reply With Quote