Ala bokte...
Pa dovoljno je imati free poruke i da druga strana ima Bez granica L tarifu ili nešto jednako dobro poput one Plan za surfanje L sa besplatnom FLAT opcijom. Meni je ipak najbolje imati dual SIM mobajl s Revolucijom na bonove (1lp/1s) @ SIM2 i Samba tarifom s aktiviranom NOĆNOM OPCIJOM @ SIM1 i imaš sve fenomenalno tuto kompleto.
Ova MOĆNA NOĆNA OPCIJA JE INAČE NEŠTO NAJBOLJE IKAD i plakat ću kao Neymar kad i ako je ukinu. Jučer sam imao preko 2MB/s download via mobile hotspot kojeg je glumio moj vjerni Galaxy Express LTE u kojem se nalazi SIM sa Samba tarifom. Sve skupa me košta 135 kuna + još 25 kuna za MultiSIM i bilo gdje u Hrvatskoj imam neograničen net uz sulude brzine između 00:01 i 07:59, tako da slobodno Sambicu probajte na mjesec dana i shvatit ćete ubrzo koliko su nam ove standarde "od svega miješano" tarife mrtvi štakor od ponude.
Dobra net tarifa je danas must have za smartfon. Za pričanje si radije uzmite maleni dumbfon s izdržljivom baterijom (ako nemate dual SIM) i pjevajte borbene iz sveg glasa.
Uglavnom, htjedoh ćire da uz brezplačno sporočilo uspostava poziva nije njesra ni loma kao kaj neki ođe povedaju.