View Single Post
Staro 11.07.2014., 18:27   #2505
UniStilo
Registered User

UniStilo's Avatar

Datum registracije: Mar 2014
Update o ZTE Red Bull V5 - minideal

Ukratko kako je sve išlo :

1. Naručio ga prijatelj za mene u ponedjeljak jutro, jer nemam Paypal.
2. Nisu se javljali nikako(bio je četvrtak)
3. Pošaljem im e-mail sa pitanjem, kada će poslati mobitel?
4. Javi se isti dan Rachel Chan, kaže da nemaju taj mobitel, poslala mi link od Asus Zenphone-a, kaže da pogledam njega malo, pa ako mi se sviđa da mi njega pošalju.
5. Pošaljem im da želim ZTE koji sam i naručio, kada će ga imati na stanju, te uđem na njihovu stranicu i pošaljem supportu(svi offline) isti upit i stavim prijateljovu(kupčevu) adresu da se ne zabune tko sam sad ja...
6. Jutros mi na moju adresu Rachel Chan vraća da će mobitel biti poslan danas, da se ne brinem.
7. Uđem jutros na minideal stranicu, 2 agenta su im online, javim se curi pod nazivom Elma na chat, šta je sa mojim mobitelom?
8. Vraća mi da imaju problema sa multilanguage ROM-om, nemogu ga instalirati(prvi put čujem tu info), te bili imao išta protiv da mi pošalju Kinesko-Engleski mob.
9. Odgovorio sam da nema nikakvih problema, uz uvjet da mi ga pošalju danas.
10. Kaže da nije nikakav problem, poslati će ona to odmah, ispričava se na neugodnostima.
11. Ja otišao na posao, zove me prijatelj na mob, kaže poslala mu je Rachel Chan sa minideala e-mail, kažu nemaju žuti back cover(koji sam naručio), jeli uredu da pošalju neki drugi?
12. Rekao sam, napiši im da pošalju plavi i šalju danas.
13. Ona odgovorila da će teško uspjeti danas, ako ne uspiju, onda će naredni tjedan.

Minideal - DA ili NE ?

Stavljaju na stranicu mobitele koje imaju i nemaju.
Prvo kao nisu imali moj ZTE, pa odjednom imaju, pa će biti poslan ujutro, pa odjednom imaju problema sa ROM-om, pa sad nemaju back cover koji sam naručio.

Čine mi se dosta aljkavi i nesposobni, tko ima živaca s njima, go for it (to govorim uz nadu da će moj mob stići)