View Single Post
Staro 11.07.2014., 17:20   #11
mierdadeltorro
Premium
Moj komp

mierdadeltorro's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor fler Pregled postova
I tako, nakon što su mi se neki domaći shopovi javili s nebuloznim ciframa (6000+), uzeo sam ga preko njemačkog Amazona - s poštarinom ispalo 4600.

Stigao je prije par dana (čitav! Jedan je piksel dolje lijevo, doduše, polumrtav, ali to je tolika sitnica da naprosto nema smisla reklamirati; da ne znam da je tamo, ne bi ga se ni vidjelo) - u odnosu na prethodni 24", dobitak na radnoj površini je, pa, poprilično velik
Evo usporedba - desno je 24", iza teve 42".
Obično sam alergičan na 16:9 monitore, no na ovoj dijagonali se vertikalni gubitak ne osjeti.

Sliku sam podesio odokativno + uz neke postavke ljudi koji su ga kalibrirali (riješit ću i to, čim se dokopam kalibratora) i spojio ga putem Display Porta.
Ne mogu govoriti za nekoga kome je apsolutno točan prikaz boja kritičan, ali za moje potrebe vizualni dojam je sasvim u redu.

Sve u svemu, iznimno sam zadovoljan
Uvelike će mi olakšati neke stvari za koje mi treba hrpetina mjesta i samim time vrijedi svake kune.
Recenzija iz prvog posta je dosta iscrpna, no stojim na raspolaganju ako netko ima dodatnih pitanja.
jesi imao joša kakve troškove (carina, pdv), plaćanje paypal ili karticom. kakva je situacija kod reklamacija ima li kod nas ovlašteni servis?
mierdadeltorro je offline   Reply With Quote