View Single Post
Staro 11.07.2014., 17:02   #350
TheEmpress
Premium
Moj komp

TheEmpress's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Krenula sam odgovarat nekaj drugo, ali pregrist ću jezik, bolje. Ak ne znaš vozit, neće ti ni polaganje u selendri pomoć. Bolje da polažeš u Zagrebu, jer ćeš bolje naučit snalazit se u prometu tak u gradu, po meni. Kaj ti vrijedi da položiš negdje u selu s tri ceste, ako se nećeš onda znat snać kad dođeš u Zagreb? Takvi zbunjeni tek predstavljaju opasnost na cesti, a ne oni koji se 100 po Vukovarskoj voze.

Neće ti se nitko smijat ako padneš i treći put, kaj sad, al prvi put si govorila da su te srušili bezveze, a oduzela si prednost, sad su ti izmislili pješaka i pokušavaju zaradit samo na tebi? Mislim, na živce ide svima kaj umjesto da priznaš da si sjebala, govoriš ovakve gluposti i izmišljaš teorije zavjere. Pala si po drugi put, nikom ništa. Moj dečko je 2 puta pao, položio treći put, a radi ko tehničar na terenu i dnevno radi preko 100km i u dvije godine koliko vozi ima bolji vozački staž i bolji je vozač od ljudi koji voze po 20 godina. Tak da, to kolko puta padneš nema nikakve veze.

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
pa meni mater položila iz prve recimo u zg, majko isusova ako bi joj dao da me na hitnu otpelja sa nožem u leđima, rađe bi propješačio...
A daaaaaaaj, umrla sam.