Citiraj:
Autor Trekkie4
Mehanizam je sasvim OK, kao što sam rekao riječ je o hibridu Sonya i Samsunga ali da, zvuk je nažalost mono. Imam par stereo video rekordera ovdje kod sebe (koje sam koristio za presnimavanje traka), ali nisam ih nikada spajao na ništa bolje od kompjutorskih zvučnika (onih ugrađenih u monitor), tako da baš i nisam primjetio nekakvu razliku
Nego, misliš da ovaj Samsung nešto vrijedi kao ispravna jedinica, ili da ga raskopam natrag u dijelove i povadim sve što bi jednog dana moglo koristiti?
|
ostavi ga kompletnog...to je solidna mašinica!!! možda je i ta serija imala "dijamantne" glave!!
evo njihovog top modela
a ovo mi je top of design video!!!
i jedina stvar šta mi se kod Philipsa sviđalo je čim ubaciš kazetu on očita time-code tako da vidiš na kojem dijelu trake si (ako traka nije na početku) recimo 2:12:44...dok SVI ostali su vrijeme stavili na 0:00:000
i jednom spoji neki HI-FI video na propisno pojačalo pa snimi neku muziku sa satelita il CDa pa pusti - da vidiš dinamike...

a za usporedbu imaš tipku "audio" na daljinsko gdje se mijenja način izlaznog zvuka van - mono , stereo,. mix
nakon CDa i DATa HI-FI video ima najbolju dinamiku - uostalom DAT je "mali" videorekorder po načinu zapisivanja zvuka .
PS - budem otvorio Philips video pa ti stavim sliku gdje povuče traku ri vraćanju u kutiju i gdje ju zgužva!! nema nijedan drugi sličan da usporedim što ne valja sa mehanizmom!