Tema: VHS
View Single Post
Staro 11.07.2014., 15:55   #29
Trekkie4
Guest

Citiraj:
Autor smirnoff Pregled postova
ne to se događalo dok je bio u upotrebi krajem 90tih...ner sjećam se kakve su smetnje bile, jednom ću ga uključiti pa videjti..

ovaj tvoj samy je mono (ja imam SV 635X i za razliku od toshibe, mehanizam je 10x bolji, tiši, brži, uglađeniji, slika na pauzi ko razglednica) ...kad sam jednom čuo zvuk sa stereo videorekorodera za mene mono više nije bio nikakva opcija (dok je spojen samo na TV kak-tak, ali kad oćeš izvuć max, pogotovo sa dolby pro logic opcijom onda ga spajaš na ext. amp i tu je stereo zakon )
Mehanizam je sasvim OK, kao što sam rekao riječ je o hibridu Sonya i Samsunga ali da, zvuk je nažalost mono. Imam par stereo video rekordera ovdje kod sebe (koje sam koristio za presnimavanje traka), ali nisam ih nikada spajao na ništa bolje od kompjutorskih zvučnika (onih ugrađenih u monitor), tako da baš i nisam primjetio nekakvu razliku

Nego, misliš da ovaj Samsung nešto vrijedi kao ispravna jedinica, ili da ga raskopam natrag u dijelove i povadim sve što bi jednog dana moglo koristiti?
  Reply With Quote