@gin i daxx hvala
@zvonac nemam bas iskustva sa WP, ali mislim da ce ti sami snapdragon 805 biti vise psihicko zadovoljstvo nego sto ce ti koristiti ili sto ces osjetiti barem na ovoj platformi mislim da je on potrebniji nestabilnijem starijem bratu Androidu.. jer evo opet kazem frendica ima lumiu 800, frend s posla lumiu 520, stric 920.. i ja na ovoj lumiji 800 kod frendice bas sam se neki dan igrao da malo bolje upoznam WP ja ne vidim nikakve "tragove" mučenja, štekanja, bilo kakvog minusa koji bih ovdje mogao iznjeti a kupila je taj mob prije 3 god... koliko vidim ti WP mobovi rade odlicno od onog low end-a pa sve do ovih flagshipova kako ih nazivaju.. dok mogu uzet jedan s4 i ne znam cura ima galaxy mini 2 isti softver a razlika u radu nebo i zemlja... njen galaxy star 2 god i to je problem kod androida sto je loš i nestabilan.. da jednostavan i super za korištenje... ali po mojem malom naglasak na malom iskustvu sa WP i dovoljnim sa iOS-om mislim da je softverski sta se tice kvalitete rada Android na trecem mjestu.. to je sad opet samo moje misljenje. glede baterije mislim da malo koji smartphone danas nema problem sa time i zadnji koje pamtim sa dobrom baterijom su GS3 i sadasnji G2. glede kamere svi ti mobovi imaju solidne kamere i ne kuzim zasto ljudi toliko ocekuju od kamere na mobu ona nikad nece moc zamijenit klasican dslr osobno imam canon 1100d star 2 god i mislim da tesko da ce ga u barem blizoj buducnosti kamera nekog flagship smartphone-a moc zamijenit jer ljudi misle da sto im mob ima vise mp da ce oni bolje slike radit jer ipak za pravu sliku treba vise od automatskog nacina rada kojeg koristi preko 70% vlasnika takvih mobova... Mislim to je opet sve moje mišljenje, ali evo uzmi si ko primjer iphone savrseno vrti svoj iOS sa mali milijun aplikacija u pozadini a zasniva se na dual core 1.3 i gigi rama... sad meni su te neke stvari vise psihicko zadovoljstvo nego sta nekom korisniku kao meni zaista treba, ali ja znam da sam ja Android definitivno prekrizio i okrecem se WP.