Pozdrav ekipa,
evo baš surfam u vip je stigao 930 uzeo bih ga na pretplatu međutim 2300kn +330kn mj na 12 mi je fkt puno para kad uzmem u obzir svoju studentsku "plaću" onda vidim da 925 koju zelim od kad je izasla mogu dobit za 700kn + 330kn mj na 12 mj u tarifi L oba... sad dali i sta mi se isplati od tog dvoje i kakva su vasa iskustva sa 925 ja koliko vidim niko s Lumijama nema problema a i softverski mi barem sam ja tako stekao dojam radi puno bolje i stabilnije od Androida kojeg sam i prekrizio kad sam poceo raditi u iStyle-u, razmisljao sam cak i o 5c međutim imam iPad dobio ga za jeftine pare pa reko uzet cu i iphone međutim preskupo mi to a i htio bi malo veci ekran od 4"

u principu dvoumim se između 930 i 925.
Sad opet dali ne odma uzimati flagship posto ce mi to biti tek 2. smartphone pa da se ne opečem ako vec nis financijski pa mozda zbog toga 925, a i pošto jos nisam posjedovao WP uređaj iako mi dobra frendica ima stariju lumiu 800, stric 920 oboje rade odlično i nijedno od njih dvoje se ne zali. eto malo je dulja por al jbg nisam osoba koja 2-3 puta godisnje mjenja mob pa evo.. planiram jedan od ta 2 imati naredne 3-4 god cak i vise ak ga ne potrgam pa dali je zbog toga 925 loš izbor... stojim na raspolaganju za sve savjete vasih koji imate iskustva sto sa 925 sto sa WP opcenito...