View Single Post
Staro 11.07.2014., 12:44   #5364
qLimAxzU19
Registered User
Moj komp

qLimAxzU19's Avatar

Datum registracije: Feb 2012
Pozdrav ekipa,

evo baš surfam u vip je stigao 930 uzeo bih ga na pretplatu međutim 2300kn +330kn mj na 12 mi je fkt puno para kad uzmem u obzir svoju studentsku "plaću" onda vidim da 925 koju zelim od kad je izasla mogu dobit za 700kn + 330kn mj na 12 mj u tarifi L oba... sad dali i sta mi se isplati od tog dvoje i kakva su vasa iskustva sa 925 ja koliko vidim niko s Lumijama nema problema a i softverski mi barem sam ja tako stekao dojam radi puno bolje i stabilnije od Androida kojeg sam i prekrizio kad sam poceo raditi u iStyle-u, razmisljao sam cak i o 5c međutim imam iPad dobio ga za jeftine pare pa reko uzet cu i iphone međutim preskupo mi to a i htio bi malo veci ekran od 4" u principu dvoumim se između 930 i 925.
Sad opet dali ne odma uzimati flagship posto ce mi to biti tek 2. smartphone pa da se ne opečem ako vec nis financijski pa mozda zbog toga 925, a i pošto jos nisam posjedovao WP uređaj iako mi dobra frendica ima stariju lumiu 800, stric 920 oboje rade odlično i nijedno od njih dvoje se ne zali. eto malo je dulja por al jbg nisam osoba koja 2-3 puta godisnje mjenja mob pa evo.. planiram jedan od ta 2 imati naredne 3-4 god cak i vise ak ga ne potrgam pa dali je zbog toga 925 loš izbor... stojim na raspolaganju za sve savjete vasih koji imate iskustva sto sa 925 sto sa WP opcenito...
qLimAxzU19 je offline