Citiraj:
Autor sandokan111
Pa nisam ja naporan nego ti pokusavam objasnit da su to random brojke. To sto tebi tako stoji i radi, ne znaci da njemu tako treba bit. Neznam jesi uopce citao sto sam pisao i linkove stavljao, da jesi, shvatio bi da se linije razlikuju iz xxxx razloga. Kako ce nekome radit ne zna se dok se ne pogleda linija.
Ali ti random izbacis brojku i sad to kao tako treba bit, a sve bez ikakvih objasnjenja osim "meni tako" i "mojim roditeljima"... Da je on na tvojoj liniji, ti bi bio u pravu, sve ostalo je random izbacivanje arbitraznih brojki
|
Moram te razocarati u tvojoj uvjerenosti da su to random brojke. To su vrijednosti "standardnog" profila koji se u ZG i okolici primjenjuje za brzine 10+IMS. Tako je i kod mene i kod svih mojih susjeda kao i kod poznanika na drugim dijelovima grada.
Razumljivo da se jedino razlikuju vrijednosti za Line Attenuation i SN Margine, koji su specificni za svaku liniju, ali 12535/1035 imaju svi, uz sretnike na 8+db i nesretnike na 6db margine.
Ako ne vjerujes meni provjeri, imas ovdje u temi par primjera (#
667 #595) gdje se navode iste brojke, pa ako je to tebi random, onda falalepa na diskusiji.