Citiraj:
Autor smirnoff
sad tek vidim tvoj post...i na mom videu sony je bio taj sistem preventivnog čiščenja glave ali kak ja nisam imo problema s tim izvadio sam tu ručku van
koji tip samya imaš???
model iz 80tih toshiba je mehanički ispravna (ali je glasna i užasno spoto premtava trake) no izgleda da je glava već dobila jer ima neke smetnje...nisam ju palio bar 15 godina
a za fluo display - nekad je to bilo vrlo lijepo i čitko no na DVD/HDD rek Sony iz 2005, display se jedva vidi...ni sa 5 cm nemreš očitat ništa 
|
Nema problema

Samsung je SV-445X (odnosno samo SV-445), i imam ga još uvijek kod sebe nitko ga nije želio mijenjati za starije...

Mislio sam kupiti nešto za 50-ak kuna, ali sad trenutno nemam love za takve stvari, naime kupio sam si nedavno double-deck Kenwood-ov kazić za 100kn. Bio je tako jeftin da nisam mogao reći ne, a ima sve - od auto-reverse do high-speed dubbinga. (koliko vidim potpuno je ispravan, jedino su mu pinch roleri potpuno istrošeni, traka nekontrolirano klizi između, pogotovo kazić B u kontra smjeru)
Nego, jesi li siguran da je glava oštećena? Ako nije godinama radila, onda je moja pretpostavka da se glava "nagutala" prašine i da bi je trebalo propisno očistiti...