View Single Post
Staro 10.07.2014., 23:08   #332
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
a jaj............

reala je da danas SVATKO mora valjda imati vozacki. i sposobni i nesposobni. dokaz je moja sestricna koja ima vozacki skoro 15 godina, a znate koliko je puta sjela za volan nakon sto je polozila? jednom. razlog je - boji se voziti.

nije volan za svakoga. EOD. to sto pricate i usporedujete kojekakve faksove sa voznjom, ono, zesci shit. voznja ti treba lezati, trebas imati osjecaj za vozilo, za cestu, za promet, za pjesake / bicikliste, za kojekakve situacije i znati sta se dogada kada nagazis gas, kada nagazis kvacilo, kocnicu te koja je koja brzina. bilo bi lijepo i razmisliti kako sve to funkcionira, ali to je vec visa matematika za dobar dio zenske populacije (cast izuzetcima). ali da trebas biti pametan - ne, uopce ne.
ali ti treba lezati ovo nabrojano gore, boli đoko onog busmana iz kako su pali bogovi na tjeme, pa mali pere range rovera na rikverc dok sjedi na sajbi ili kako vec....... taj je zavrsio fakseva, hej, sve po PS-u.......

to sto netko pada vise od tri puta, ma dajte....... nije sposoban za poloziti, EOD. ajd, mozda priznajem ZG zbog velicine i kolicine pa je malo teze za poloziti, ali kad se polaze - treca po gradu, gdje je 50 ti vozis 40, razmak od 50 metara ispred auta, oci rasirene u potrazi za pjesakom i to je 99% prolaza. ne spominjem da se MORAS znati okrenuti na sporednoj cesti, znati gdje tko kada ima prednost, parkirati ovako/onako, to su stvari koje se podrazumjevaju da su proslost.

da ne kazem kako su danasnji auti u autoskolama nekih 5 puta bolji od vremena kada sam ja polagao. nisi mogao birati jel benzin ili dizel, sta dobijes to vozis. a klasa je bila ono, punto, tvingo, uno, corsa i taj rang. trndekala koja ti osjetis svaku rupu, sto pocesto nije kocilo kako treba (garant ne kao danasnji iz autoskola), usko, maleno...... polujadno. pa se polozilo, iako je naravno bilo i kod mene ljudi koji su pali.

i sta je najsmijesnije, 99% ljudi NECE priznati da su oni pogrijesili i da su oni krivi za neki fail. ne, skoro pa uvijek je netko drugi kriv, nikada pojedinac. tako da ja sve to uzimam sa debelom rezervom da ispitivaci ruse jer eto - im se rusi. ti ako odvezes u redu i postujes sve propise i zakone i normalno upalis auto i ugasis ga, nema te sile da ce reci - e pao si.

Burko je offline   Reply With Quote