Što se pozicija tiče, to bi išlo u stilu: glavni objekt ima na određenom mjestu opciju dijelova npr. A, B i C, koji su istih dimenzija - tako da korisnik može odabrati prikaz onoga kojeg bi na tom mjestu htio. Unaprijed bi bile podešene koordinate, tako da bi se u biti samo ovisno o odabiru mijenjala vidljivost pojedinog elementa (u ovom slučaju, vidljiv može biti A, B ili C - nikako svi odjednom). Meni je to savršeno jasno, jel, no ne znam jesam dobro objasnio.
Pod ortografskim prikazom mislim na izbor kamere u položaju gore/ispred/iza/bočno (iliti tlocrt/nacrt/bokocrt), gdje nema rotacije - za razliku od "perspektive", tj. slobodne kamere. Nisam u ovim primjerima vidio da je tako postavljeno, svugdje je kamera slobodna - bilo bi idealno da se može izabrati i jedno i drugo, kao u bilo kojem 3D programu, jer je slobodnu kameru ponekad teško podesiti (tj. nije dovoljno precizno) da bude točno iznad/naprijed/itd.
Modeli nisu problem, to bih mogao sam riješiti - no kod bi bio kamen spoticanja. Sa HTMLom i skriptiranjem sam petljao dovoljno davno da mi znanje nije upotrebljivo, iako se nekih dijelova sjećam pa bih možda mogao nekako sklepati štogod od primjera na stranici .. hmm, pozabavit ću se time čim uhvatim vremena.
Hvala na odgovorima