View Single Post
Staro 10.07.2014., 16:52   #1216
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Lovrix Pregled postova
Zašto sam rekao real food over whey, zato što je moje mišljenje takvo. Vi mislite da je whey bolji od jaja, mesa, posnog sira. Okej, svakom svoje. Slobodno Vi šamarajte i pol kile wheya dnevno, niko Vam ne brani.
Ja sam u svom slucaju naveo whey kao najisplativiji nacin podizanja dnevnog unosa proteina na 2 gr po kg mase - jeftinije, lakse, brze. Uz to jedem meso, jaja, sir...
Citiraj:
Ak je itko vidio neke neviđene rezultate zato što uzima pol mjerica wheya ujutro prije doručka, svaka čast. Ja ne vjerujem u to.
nitko se nece nabildat od pol mjere wheya, a bome ni od 2 jaja ujutro...
Citiraj:
I kad ste već krenuli s tim 5 kila wheya 400kn, 5 kila ovog ovolko onolko.. Kura metana je 500kn i dat će više rezultata neg sva ta hrana i whey zajedno pa je opet rijetko ko uzima. Ak je neš jeftino ne znači da je odma samim time i bolje od ostalog.
Ko ne izgleda nabildano bez metana, ni s metanom nece izgledat ni 5% bolje. Tko i dobije nesto na metanu vise od pola ce izgubit kad izadje iz sistema, ak nije neki bolesni responder.
Citiraj:
Whey je osimšljen kao dodatak prehrani koji se koristi u PWMu, sve ostalo je PO MENI bacanje para u smeće. Lako je onim pederima estetskim pit 4 šejka dnevno kad ih sponzoriraju, i ja bi da mogu.
Zasto onda uopce koristis whey u PWM? Pa 4 jaja ti dođu kao i mjera wheya
Kako to da whey radi kad je u pre workoutu ili post workoutu, a tokom dana ne?

Citiraj:
Autor 6Finger Pregled postova
Što da sad kažem da ja na 180cm i npr 85kg nisam nosio ni blizu 50 grama proteina dnevno a trenirao svaki dan (svaki) , ili da prijatelj na 93-94 kg izgledao "za usrat se dobro" a također niti 50g proteina dneno bez ikakvih suplemenata, ili znam momka koji uz 250+ grama proteina i metan nije mrdnuo preko 80kg?
responder i genetski otpad. Nije do kolicine proteina u prehrani (ako su obojca dobro trenirali)
Svi sigurno imaju frenda koji doma radi sklekove i jede parizer pa izgleda duplo bolje od pola ekipa u teretanama.

Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 10.07.2014. u 17:02.
zkljaja je offline   Reply With Quote