Sad dok sam gledao ovo - postoji jedna ponuda vrijedna preporuke za vlasnike boljih sustava.
Za istu tu cijenu (300 kn) se nudi Muse MiniDAC 4x1543. Ja sam ga koristio neko vrijeme kao dodatak CD i DVD playeru, gdje se pokazao dobrim.....
No nakon što sam naručio ovo:
http://www.dx.com/p/ha-info-usb-to-c...6#.U75zT0DZzkU
malac je uistinu zablistao! Jako puno muzike za vrlo malo para, objektivno - a uspoređujem ga sa vrlo ozbiljnim playerom (Meridian).
Troškovi su stvarno nikakvi - Dac dakle 300 kn, ovaj USB-na-coax SPDIF me došao 22 dolara (vidim da ga trenutno nema na DX-u, ali ima ga svuda po netu i pod nekim drugim imenima - Fanmusic, Muse ima svoju verziju), malo coax kabela, interkonekt, Foobar + neki kontroler na mobitelu......laptop je stara R40e kanta, dodao jedan PCMCIA sa 4 Usb ulaza, upikavam stickove sa FLACovim i tako sam riješio problem malog harda sa ATA sučeljem (odnosno, ne moram ga mjenjat dok drži vodu)....
Sve u svemu, preporuka barem za isprobati, uz minimalne troškove.....što se mene tiče, ostaje na neko (duže) vrijeme, jer se stvarno nije slaba karika ostatku sistema i glazba koju svira je pravi užitak.