View Single Post
Staro 10.07.2014., 08:52   #4189
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Argentina se provlačila kroz neke utakmice, ali im čovjek mora priznati da su se dobro organizirali i da su sve bolji kako turnir ide kraju. U grupi su primili tri gola od dvije repke, a u tri utakmice doigravanja nisu primili ni gol, prolaze dalje nekim polugrčkim stilom

Kao što je Brazil igrao daj loptu Neymaru pa što napravi, slično tome Argentina igra na Messija u napadu, s time da je ostatak momčadi dobro posložen i podređen tome. Igraju čvrsto, ne briljiraju, ali i ne kiksaju.

S druge strane, Njemačka je sjajno otvorila SP, ostatak grupe rutinski odradila. Mučili su se s Alžirom i lakše od očekivanog prošli Francusku.
Brazil, znamo svi što se dogodilo
Ali budemo iskreni, tu je Brazilu puno falio Thiago Silva, i da je on igrao Brazil bi vjerojatno popušio, ali se ne bi osramotio.

Gledjaući do sad pokazano, Njemačka je jača. Moglo bi se važnim pokazati i to što je Njemačka svježija, Argentina je dvaput igrala produžetke, a imaju i dan manje za odmor i pripremu, dok su Nijemci imali tek jači trening protiv Brazila u polufinalu.

Mislim da ako Nijemci uspiju nametnut svoju igru dobivaju sigurno, ako i njih Argentina uspije ugušit u uspavat igru, šanse im rastu.

Njihovo finale iz 1990. ostalo mi je u sjećanju kao jedno od najgorih, jest da sam bio klinac, ali bio je to vrlo loš nogomet u kojem je Njemačka slavila Brehmeovim golom iz penala.