Pozdrav.
Tražeći po netu rješenje koje bi mi odgovaralo za ideju (interaktivni prikaz 3D modela proizvoda za web stranicu - klasični 360 sastavljen od fotografija nije dovoljan), naletio sam na
jsc3d (javascript), koji otprilike izgleda kao ono što imam na umu; konkretno, primjer s automobilom na gornjem linku, gdje postoje razne podesive opcije.
Ono što meni treba bi bilo:
- mogućnost prikaza više različitih .obj elemenata, gdje bi korisnik po želji birao kombinacije (u primjeru s automobilom su to felge - samo, to su teksture, a meni bi trebala mogućnost mijenjanja baš objekata; znači, recimo, različiti oblici retrovizora, spojlera, i sl.) i boje svakog pojedinog elementa
- mogućnost podešavanja vidljivosti pojedinog objekta (kako bi se u slučaju detaljnog modela mogla vidjeti unutrašnjost - u primjeru automobila, vidljivost vrata on/off)
- mogućnost restrikcije kamere - rotacija (oko centra, gdje bi objekt bio postavljen) 360 horizontalno, tek nekoliko stupnjeva vertikalno u oba smjera, i zoom samo do određene točke + selekcija ortografskog prikaza
- nekakvo custom sučelje s padajućim izbornicima - ništa fensi, tek uredno toliko da bude pregledno i upotrebljivo.
Kako o tematici nemam pojma, molio bih nekoga tko se razumije da baci pogled pa mi kaže koliko bi tako nešto bilo komplicirano i jel bi uopće bilo izvedivo (u slučaju da je odgovor "da", o kojim parama bi bila riječ?)
Također, ako postoji nekakvo gotovo rješenje koje bi bilo još prikladnije - to bi bilo sjajno, pa molim ako netko zna da podijeli.
Hvala