View Single Post
Staro 09.07.2014., 11:50   #512
inzinjer
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2010
Evo ako ima još nubova ko ja, ovo nemojte radit (pogotovo s pola mozga dok gledate tekmu)
(c/p događaja od jučer; hvala Magarac na onim linkovima od ranije, spasili me ):
Pozdrav, trebam pomoć.
Mob mi se neće bootat, dođe do LG loga i resetira se konstantno.
Do toga je došlo ovako: imao sam CM11 instaliran, došao je update i htio sam probat CWM umjesto TWRP-a koji mi je bio instaliran, tako da sam unutar Developer Optionsa upalio Update Recovery.
Sve se normalno instaliralo i CWM i update za CM11.
Iz nekog debilnog razloga sam odlučio da mi se više sviđa TWRP i uz pomoć AutoRec sam išao nanovo instalirat TWRP.
Sve se na prvu činilo ok, mob se upalio, ušao sam u TWRP i napravio reboot to system.
Nakon toga se pojavila prva greška: pri bootu se prikazao LG logo ispod kojeg je pisalo Security Error i upao je u bootloop s istom greškom.
Negdje na XDA sam našao rješenje da jednostavno probam vratiti na stock kroz LG Mobile Support tool: uđem u download mode, i jednostavno pokrenem instalaciju.
On to kao napravi do kraja, no nakon toga mi se ponovo događa ista stvar, LG logo se izvrti uz onaj "zvuk", crni ekran, resetira se i tako u krug.
Kak da sad vratim gore stock? Jel preko ovih uputa: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2432476 ? Koji firmware od ovih da izaberem? Ima neka druga metoda?
Hvala
EDIT: u download mode mogu ući, u recovery mode ne mogu. ne mogu napravit ni hard reset s kombinacijom tipki voldown + power, jednostavno mi se ugasi mob.
EDIT2: riješio. preko uputa gore, stavio Germany Open, sad radi. hvala svejedno!
inzinjer je offline