View Single Post
Staro 09.07.2014., 11:00   #1477
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor FitzTN Pregled postova
Evo prebacili i mene na PSZ L, dobio SMS da mi je aktivan paket Flat, ali glede popusta nema nigdje ni riječi . Vidjet ćemo kad stigne račun .

Što se interneta tiče, ni meni iz prve nije radilo s automatskim APN-om, ali kad ručno unesem drugi APN onda radi i kad vratim nazad na originalni i dalje radi, pa tko će ga više znat. Jedino mi automatsko vrijeme ne ažurira nakon soft reseta, stoji 4 ujutro :S čudno.
Znači isto kao i meni. Ja se baš spremam zvati tajnu službu da mi objasne taj sms, dobio info tamo da će biti od 01.08.
Makar mi se čini da bi trebalo biti od 1. idućeg mjeseca od dana zahtjeva, znači 1.7., tako su mi rekli prvi put, drugi put se ispravili na 1.8. Muljaža.

BTW,
Teletina i otkaz pretplate - zahtjev postavljen 28.06., dosad informacije o rokovima:
- prodajno mjesto veli do kraja mjeseca
- 1. poziv helpdesku - 28 dana. Razlog - gužva!?
- 2. poziv helpdesku - veli ženska 12 dana. pitam ja gdje to piše u općim uvjetima, nisam našao. Onda kreće muljaža da je to u biti 8 radnih dana, ali 12 dana od kada sam prijavio!? Kako to računa, ne znam :-)

Kakve su opcije ako operater ne ispoštuje rok za ukidanje pretplate koji mu piše u vlastitim uvjetima?
c-shadow je offline   Reply With Quote