View Single Post
Staro 08.07.2014., 19:53   #1205
wnbeeeE
Premium

wnbeeeE's Avatar

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor Lovrix Pregled postova
Zašto sam rekao real food over whey, zato što je moje mišljenje takvo. Vi mislite da je whey bolji od jaja, mesa, posnog sira.
Nisam nigdje vidio da je netko napisao takvu besmislicu. Ove tri namirnice su vjerojatno najvažnije od bb hrane što se tiče unosa proteina.
Mješaš kruške i jabuke i neznaš što govoriš. Nisi dovoljno educiran po tom pitanju, ne krivim te, nisi jedini.
Ja osobno sam usporedivao tvoje mlijeko i moj whey ujutro.

Citiraj:
Autor Fatal Pregled postova
Iskreno, nr znam sto se toliko zamarate sa prehranom, nebi da idete na mr.olympia. Konkretno ja jedem 3 puta tjedno meso, 2 puta tjedno ribu sa zelenjavom i dva puta tjedno neko varivo. ujutro zobene whey bananu i mlijeko+tabletu multivitamina, a ostalo tokom dana kako stignem (osim pwma koji mi je must have). a sad, sto jedem veceri, sto ne jedem, nekad popijem 5 piva za veceru itd. zivot je prekratak da bi se na sve pazilo
Ne vidim ama baš ništa korisnoga u tvom postu.
Nhf, ali tipičan onaj njo-njo stav, ja ne jedem pravilno, ne zamaram se, nemojte ni vi djeco.
Vježbajte napola, jedite napola, uživajte u životu. Jednom se živi, its my life, bon jovi.
Nema mi jačih padobranaca od onih koji se jave na ovakvim temama i pohvale kako za večeru roknu 5 pivi. Sry zvijezdo.