Ajme Voki ti kao di si sada s Marsa pao ..
To i je fora, da HG sluša šta ljudi govore o njemu vjerovatno bi promjenio nešto, no nikada ništa ..
Iskreno znam otprilike 10 tak ljudi koji su imali bar neki problem u komunikaciji pri kupnji robe (bilo da je to bilo rađenje računa, podizanje robe, ...)
Evo ti samo jedan primjer koji mi nitko ne može pobiti !
Kupujem čovjeku kompjuter, i kupujem Barton 2500+, nakon 30 min dođe s trake procesor (prvo 30 min, da je neznam kakva gužva je PREVIŠE) ... A onda kroz kutijicu u kojoj se nalazi, tj. pardon kroz anti-statičku vrečicu u kojoj se nalazi se vidi da je jezgra procesora okrhnuta ...
A nakon toga, zamolim da mi pošalju drugi, znaš šta je bilo ? Došao je drugi okrhnuti procesor gore, i na kraju nije bilo 2500+, pa sam moram silom ili milom kupiti 2700+, koji je naravno skuplji, i koji smo na kraju sve skupa čekali cca. 1 sat i 15-20 min !
A ti onda reci da je sve ok ? E pa nije, a to mi nije jedina anegdota od tamo ...
A o znanju što prodaju ? Pitam li čovjeka na prodaji nešto, dobit ću odgovor koji nema veze s vezom, tako mi je prodao USB 1.1 umjesto USB 2.0 (hub) ... a pitao sam da li je 2.0, "Ma je, sigurno je USB 2.0" ...
Hvala. Voki ovo je ono što sam doživio, inače još dan danas se znam zaletiti do tamo ..