View Single Post
Staro 07.07.2014., 22:45   #9826
Ag008
RESPECT MY AUTHORITAH
Moj komp

Ag008's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor GoodLooker Pregled postova
Ma nisam mislio da će nas banirat kao zemlju, ali možda ipak imaju neku analitiku (siguran sam da imaju razne analize po svemu živom i mrtvom) i možda ta analitika govori nešto o nama kao kupcima, a onda se i PayPal ponaša adekvatno toj analitici.
Ja iskreno nemam pojma o tome, ali postavio sam teoriju zavjere.
Točno, Paypal se ponaša prema nama upravo zbog raznih muljatora koji naručuju.

Tako na jednom drugom forumu se čovjek žalio na MY/Malezijsku poštu i ja mu sam mu odmah na forumu odgovorio tj. citirao svoj post od prošle stranica da samo kontaktira Talijansku poštu preko twitera kao što je na pcekspertu objašnjeno i da će mu odmah onda doći paket. On je šutio a ja sam mu poslao i pm da ako nema twiter, da ja mogu u njegovo ime poslati twit na što je rekao hvala, ne treba.
Kasnije se pohvalio (za tjedan-dva) da je dobio povrat novca od trgovca, odmah zatim kontaktirao talijansku poštu preko twitera i paket mu je za 2 dana nakon toga završio u Zagrebu.
Žalio se i na našu carinu jer mu je zaglavio još 2 tjedna i sada je dobio mobitel i uživa te se pohvalio "dobio sam besplatan mobitel od 1500kn, ne namjeravam im vratiti pare".
Zbog takvih ljudi Paypal presuđuje u korist trgovaca a ima nas i puno balkanaca koji muljaju u svemu pa ako paket s ebaya poslan bez trackinga, došao ili ne prijavljuju da nije došao nakon mjesec-dva i onda traže povrat.
Nažalost zbog muljatora i lopova ispaštaju oni pošteni koji doista imaju problem.

A Aliexpress isto mi nije pouzdan, kao i ebay puno trgovaca i ništa ih ne primorava da mi poprave mobitel/proizvod u razdoblju jamstva. Ništa ne obvezuje ni ove trgovine no ipak su popravljali mobitele i donekle iza njih stoji ime i puno narudžbi.