View Single Post
Staro 07.07.2014., 17:06   #9790
nvn
Registered User

Datum registracije: Jun 2014
Citiraj:
Autor Dakok Pregled postova
Tako da uzmete u obzir "sigurnost" koju pruža Paypal i razmislite o aliexpresu kao
boljoj alternativi kod kupovine kineskih mobitela
prije tocno godinu dana sam imao borbu s Etotalkom i Paypalom, dosao mi je Lenovo P770 s neispravnim ekranom, titrala je slika.
Kada sam prijavio problem Etotalk je odugovlacio, 100 puta mi odgovarao da opisem problem, slao genericke mailove i gluposti.
Posto sam vidio da to ne vodi nikamo otvorim case na paypalu, posaljem mobitel s tracking brojem, dode mobitel u kinu i NIKAD se ne updatea status na pracenju da je Etotalk dobio mobitel..
Meni je Etotalk potvrdio da su dobili mobitel mailom, ali da ne vide ikakav problem
Paypal mi zatvorio case jer kao tracking broj nije validan, poludio sam tu. Etotalk nije zelio potvrditi paypalu da su dobili mobitel, na pola mailova mi nisu ni odgovorili i na kraju se uopce nisu javljali (i tom trenutku sam bio i bez mobitela i bez zastite paypala).
Slao sam 10ak puta mail na paypal sa screen shotevima maila od etotalka, cak sam iz nemoci otvorio i facebook account da im tamo na wall lijepim poruke da gdje je moj mobitel
Na kraju sam uspio isposlovat od paypala da mi isplate nekakav iznos(mislim da sam na kraju izgubio 200kn cca)..ali to je bilo ono bilo mucenje od oko 3,4 mjeseca

Etotalk se pokazao kao katastrofalan seller kada je reklamacija u pitanju, a paypal se uopce nije iskazao u proucavanju slucaja, 100 puta sam im slao mail sa detaljima, razliciti ljudi su preuzimali case itd..

Zadnje izmijenjeno od: nvn. 07.07.2014. u 17:33.
nvn je offline