View Single Post
Staro 07.07.2014., 16:04   #9781
Dakok
Registrirao User

Dakok's Avatar

Datum registracije: Apr 2014
Čitam o iskustvu lika s nabavkom na Pandawillu, pa da podijelim ovdje i vlastito iskustvo
s istom trgovinom i Paypalom:

Poruka je od prije mjesec dana

Citiraj:
mmk67:
Dragi prijatelji dobio sam jutros razocaravajuce pismo.Moj spor sa pandawill paypal je presudio
u korist pande.Znači samo njihov broj za pračenje koji su dali presudio u njihovu korist i zatvoren
je claim.Ja sam stvarno razočaran sa paypalom jer sam mislio da je kupovanje preko njih 100$
sigurno izgleda da nije. I paypal mi predlaze da se dogovorim sa pandawill a kako kad sam več
2 puta im pisao a oni mi samo jednom ogovorili i poslali samo broj za pračenje i ništa više. Šta mi
vi predlažete da uradim.lp

Ovo dolje je moje iskustvo s kraja prošle godine (isto Pandawill):
(Pandawill je poslao paket, ali je zapeo na odlaznoj pošti i nije se nikad pojavio)

Citiraj:
Paypal:
The seller has provided valid tracking information on the above case. As a
result, your appeal can not be granted at this time.

We encourage you to contact your seller for resolution.

We value your business and regret that you have had this experience.

Thank you for your cooperation.

Sincerely,
Nathan
Protection Services
Tako da uzmete u obzir "sigurnost" koju pruža Paypal i razmislite o aliexpresu kao
boljoj alternativi kod kupovine kineskih mobitela

Odron™ by Brko - kineski mobitel brend za izvoz, s uređajima koji dobro izgledaju na papiru i odlično su reklamirani dok su
ostale karakteristike u drugom planu. Većinom ih proizvode male i bezimene tvrtke a nude ih pod svojim imenom:
Cubot, iNew, Doogee, Elephone, Ulephone, Star, HTM, Leagoo, Kingzone, Kingsing, Bedove, Eachine, Mijue, Mpie, Mpei,
M-Horse, Catee, Pulid, Jiake....
Koštaju ugl. kao i oni poznatih kineskih proizvođača uz
lošiji hardver, podršku i kontrolu kvalitete. Trgovci ih uživaju prodavati zbog podeblje marže.
Dakok je offline