Citiraj:
Autor alengrosevic
Inače se slažem, ako nemaš potrebe za jačim procesorom, nema smisla nadograditi. Uostalom, preko polovice forume ne treba ništa jače od i3, ali kad se ima... 
|
Misliš da je tako samo na forumu? Najbolja priča koju sam čuo od čovjeka koji je dogovarao neki posao u jednom ministarstvu, davno još kad su 486SX i 486DX bili top procesori i kad je 1 Mb RAM-a bio prosjek za mnoge korisnike. Kaže čovjek da dogovara posao i tip iz ministarstva upali kantu (sjetite se prvih desktop mašina - mrcina od kućišta gdje se moglo 3 komada 5.25" floppya staviti na prednju stranu i još je bilo mjesta a željezo robusno da si mogao pod kamion podložiti koliko je čvrsto) i pogleda on naljepnicu sa specifikacijama na stražnjoj strani i vidi 486DX na maksimalnoj brzini koja je u tom trenutku postojala, 16 Mb RAM-a (na što su čovjeku usta ostala otvorena dobrih pola sata od čuđenja jer nije ni znao da se u to doba može toliko ugurati u PC), po jedan 3.5 i 5.25" floppy, najveći hard disk u to doba, neka bijesna grafička i mrcina od monitora. I prođe neko vrijeme da se Windowsi 3.11 učitaju, tip iz ministarstva baci pogled na ekran i isti tren ugasi kompač. I čovjeka zanimalo što je to točno pogledao i pita ga a ovaj mrtvo-hladno kaže: POGLEDAO SAM KOLIKO JE SATI...
Sorry na offtopicu ali morao sam malo "zaštititi ugled i čast" korisnika foruma