View Single Post
Staro 07.07.2014., 10:02   #1461
yoke
Premium

yoke's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor yoke Pregled postova
Evo...samo mali info...
ugovor sam potpisao 13.06...
datum prijenosa broja je trebao biti 20.06
ali sam sad dobio poruku da ce isti biti odradjen 7.07...radi ugovorne obaveze prema vipu (tako pise u sms poruci)
Zvao sam tcom...sluzba za korisnike...0800xxxxxxx...
pitao sta mi je ciniti vezano za cijenik i onom sto pise u njemu vezano za popust od 50% na tarifu...jer je to bio jedan od razloga zasto se prebacujem na njih...
momak me pitao odakle mi tih 50%
rekao iz njihovog sluzbenog cjenika...zamolio sam ga da ga otvori...
on me zamolio da malo pricekam...
nakon par minuta se vratio...i rekao da,da je sve o.k. da s obzirom da sam potpisao 13.06 se primjenjuju stavke iz tad vazeceg cjenika te da ce mi se 50% na tarifu naknadno odobriti/priznati, s obzirom da kolege prilikom ugovaranja nisu imali tu opciju u programu ali isti popust je naveden u vazecem cjeniku...te se primjenjuje...
uglavnom...razgovor je snimljen...ja sam ugovor potpisao uz naglasak da ga potpisujem sukladno vazecem cjeniku te popustu od 50% na tarifu iako isti nije bilo moguce provuci automatski na ugovor...

tako da...100% sam uvjeren da ce mi to omoguciti bez problema...
U suprotnom idu pisma prema tcomu,hakomu,potrosackom kodu i ne znam kome vec ne...

Vidjet cemo...mada stvarno ne vidim kako bi mogli izbjeci da mi dodjele popust iz vlastitog cjenika

Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Malo su ti previse odgodili taj prijenos. Rok odgode prijenosa broja ne smije biti duzi od 10 radnih dana.
Sve sto je duze placaju ti naknadu od 10 kn po satu.

A tri dana je zakonski rok u kojem broj mora biti prenesen.

I svakako javi ishod jel ce ti dati akciju tu.
evo danas mi prebacen broj...
dobio dvije poruke, da mi je aktiviran plan za surfanje L i flat...
i onda sukladno dogovoru, zaputio se u Tcentar gdje sam s likom dogovorio da ce mi naknadno odobriti tih 50% na tarifu, odnosno da ce pisati ''case'' jednom kad mi se broj prebaci...

dodjem u tcom ;
opet nemaju pojma, to ne postoji...
rekoh nema problema, vidim da niste upoznati, molim vas kad radi kolega s kojim sam potpisao ugovor...kaze djelatnica, on vise ne radi kod nas...
rekoh super...veselju nikad kraja...
ajde, hocete vi kontaktirati vasu sluzbu ili da ih ja zovem...
rece ona da ce ona, ali da to ne postiji...
tralalalalalala..nakon pola ure njenog tipkanja...''evo cula sam se s kolegom, popust od 50% ce vam biti aktiviran kroz koji dan...''
dali je to 100% sigurno...
je, je...sve u redu...

hvala/hvala/
dovidjenja/dovidjenja

od vipa dobio kod za otkljucavanje mobaca...
valjda ce se ipak sve dobro zavrsiti..za mene
yoke je offline   Reply With Quote