Citiraj:
Autor ravkan
Znaci na krider stavis cold runu, sve ostalo fire? Ili igras fizikal build?
|
Igram fire sve osim EA->cold, tak je.
Koliko vidim po raznim videima i forumima, ljudi pretežno na fire i phy igraju tak da samo trčkaraju okolo sentrya i izbjegavaju približavanje monsterima.
Meni to nije đir
Konačni dmg koji radim kad sa cinderom (20+ resource reduction) osjetno premašuje bilo koju drugu kombinaciju fire ili phy buildova u mom slučaju.
Isprobani taskeri, magefisti, cinder, sa taskerima isprobano i 30% bonus na sentry dmg i 15% na CA uz 60% fire i to i dalje ne može parirati 2h xbow i aktivnom sudjelovanju u borbi sa multishotom.
Krider tj. EA sa cold ili fire runom povećava mogućnost preživljavanja, no brzina ubijanja padne, tako da suma sumarum, najbolje mi je ovako kako sad jest.
Napominjem da sam to sve u 2.1 testirao gdje je riješen sentry lag.
Jednog dana ću isprobati frostburne i cold build.
--
Odigrao sat vremena maloprije s barabom, non-PTR, uzeo solidno rolanog maximusa i zamijenio devastator+sun keeper duo za probu.
Da ne ulazim u dubinu, Earthquake ima "drugačiji" način izračunavanja njegovog DOT (damage over time), utoliko da veliku težinu ima main hand oružje, tj. njegov dmg raspon (to nije DPS koji piše velikim brojkama, nego onaj raspon odmah ispod DPS brojke). Drugim riječima, EQ je main hand skill
Bez da uzimam u obzir brutalni firechain koji se stvara između Grge (crvenog demona), Maximus pojede Devastator i sun keeper, a oni skupa daju 130% crit damage više i 27% bonus na elite.
Šlag na tortu je firechain koji roka critove u rasponu 3-4 mil, a "tick" mu je svakih 0.3 sec. Bru-ta-la. Elite Grgu brzo smrve s affixima, ali manji problem.
Tražio sam iskustva po d3 forumima, al tu su jako podijeljeni. Ono što sigurno mogu reći da bez firechaina white mobs padaju osjetno brže. Elite je dost teško usporedit, ali ako i jest slabije razlika je dovoljno malena da ju ne vidim.
Na ghomu sam isprobao, razlika od 2sec u trajanju borbe preko 1:30min nije mjerodavan pokazatelj (EQ ima slab single target dmg

).
--
Malo si čičim u fotelji nakon što sam skupio 80mil golda u 3min.
Fora je goblin realm
Čini se da uvijek škrinja baca dva lega garantirano, na bilo kojoj težini.