View Single Post
Staro 06.07.2014., 18:03   #1183
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Gle,ja tebe shvacam,ti se drzis nekih zacrtanih normi jer 90 % fitness industrije se svodi da ujutro treba whey jer eto big dude says so,whey nije bas toliko ultra brz i at the end of day bitno je pogoditi kvotu proteina,masti i ugljikohidrata koji tebi cilj bio ( masa/definicija ).

Pratim puno YouTubera,znaci natural fitness ekipa i znaju si pred spavanje smiksati shake od 1000-1500 kcal ako ne stignu unijeti sve potrebne kalorije i makronutrijete,but guess what mijesaju kikiriki maslac sa whey ( da,masti usporavaju apsorpciju svih tvari ) sa bananom koja je fruktoza ( P+M+UH znaci po bro kodu sve ode u masne naslage ) sa sladoled ( visok GI i inzulinski indeks,znaci sve opet ode u masne naslage x2 ) i mlijekom,lol znaci jedan BB-er da popije ovo bi izveo hara kiri yeah right,opet su lean cijele godine,opet makeaju gainzze,kao sto rekoh to je glupost da ti tijelo poseze odmah sa misicima ako ne jedes pwm u roku jednog sata,da bi doslo do katabolizma opet ravnam se po istrazivanjima treba 24-48 h,samo pogledaj kakve ekipe imas koja rade intermittent fasting ( preskacu dorucak,2 jela u toku dana od 1500 kcal ) i opet spustaju bodyfat i makeaju gainzze...

Sad sam se raspisao,nadam se da ces shvatiti poantu mog posta

Nije sve kako kaze Jeff Seid,Kai Green ili ti nasi cijenjeni fitness treneri po fejsu koji su ne nakemijani nego mr.Toxic
blava je offline   Reply With Quote