View Single Post
Staro 06.07.2014., 16:57   #971
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
@Morpheous, ajd ne kakaj. vettel ide bolje, khm, vettel ili red bull po zavojima?

ali kako god, odlicna utrka izmedu njih dvojice. odlicna utrka opcenito alonsa i bottasa, ferrari je mene osobno cak i iznenadio kako je danas isao, ma sta god srali po njemu. mislim ok, mercedes je napravio brutala motor i sta sad, jebaj ga, gutaj njihova govna i drugih momcadi koji voze sa njihovim motorom. plus red bull naravno, koji ide i dalje valjda debelo najbolje po zavojima.

cestite cak i mclarenu, iznenadujuce i oni dobri. nesto je force india nestala, ostatak drustva je tu. i jos jednom, imam osjecaj da je alonso ovu sezonu na vrhu svoje dosadasnje karijere po mogucnostima, doslovce sta radi iz crvene kante i koje rezultate cupa....... stvarno kapa dolje. isto tako kapa dolje kimiju (hmmm, not), iako ok, ono je preletio preko jarka i samo ga bacilo i tu-tu, pa-pa.

ali ona utrka izmedu alonsa i vettela, pa takvo sto se dogodi jednom u valjda 15-20 utrka. tko nije gledao neka mu bude zao, jer je cijela situacija trajala cca 10 krugova i u par navrata je bilo svega, jedino da se pogleda od negdje 40og kruga pa prema kraju. odlicna utrka za razliku od prosle .

Burko je offline   Reply With Quote