Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 06.07.2014., 14:31   #7752
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor ehohr Pregled postova
Jel igra tko PTR, jel testirao te "nove" riftove?

Meni se sama ideja Season-a ili ti laddera ne svida, jednostavno postoji puno drugih opcija da igra bude fun a ne da moram iz pocetka sve.
Igrao sam par Greater Riftova (GR), ono što mogu reć zasad:

+ loot pada isključivo od guardiana
+ ogromna količina exp na GR tier 27 na više. Toliko da na GR 27 imaš zagarantiran jedan cijeli level bez poola čak i ako si 450+ paragon level

Ako nemaš furnace, rimeheart, frostburnse, monka i crusadera u igri, sve nakon 30. tiera je jako teško. Treba dobra ekipa koja se pozna i ima TS ako se hoće obarati rekorde.

Sa solidnim T6 likom bez iskorištavanja Furnacea ili cloak of immortality max GR koji sam dovršio je 32 (moj DH), van vremena naravno, ali se stvori guardian i baci loot nakon što ga središ.

Čekam novi PTR patch da opet na kratko isprobam.

Za marauder sentry DH buildove: fixali su brzinu napada sentrya. Svejedno je i dalje 2h xbow najbolji odabir. Isprobano s kriderom. Krider daje bolji crowd control (CC) s cold runeom. Fire rune je besmislen jer jednostavno otjeraš sve dalje od partya i ekipe.

Također vrijedi i dalje da ako nemaš trifecta taskere bolji combo je trifecta mara ruke + cindercoat.

Citiraj:
Autor fedaykin Pregled postova
Fixano 01.07., tj. ne daje više toliko expa -Malthael no longer grants experience twice when killed. Link
Još bolje