Citiraj:
Autor Slav3n
Malo sam googlao, nema razlike. Jel imaš link na kakav tutorijal? Nisam nikad to radio.
|
Na linku koji sam stavio su upustva. Postupak je isti za sve uređaje i romove koje flashaš s tim toolom. Flashtool link je isto naveden tamo. Nije ništa strašno ne moraš se bojati, samo lijepo redom slijedi korake i ako nešto zašteka nemoj usred flashanja odspojiti usb ili tome slično nego googleaj rješenje ili pitaj ovdje.
@GoodLooker i ostali. Mislim da je argumentacija bila dobra s obje strane do zadnjih nekoliko postova u kojima ima više ad hominem napada nego ičeg drugog. Goran je jasno rekao da ga je uređaj oduševio i da je pristran, zašto bi ga pokušavao uvjeriti u suprotno? Pa svi mi ovdje u principu doživimo manji nerdgasm kad nađemo gadget koji radi kako spada, unique je i ne platimo ga kao suho zlato. Nek' se čovjek veseli. S realne strane mislim da je glupo tvrditi da je ijedan bolji, oba uređaja imaju svojih prednosti. Nexus 5 je super stvar i igrao sam se dosta s njim ali bome nije sveta krava. Kamera mu je u realnim uvjetima stvarno loša a to mi je potvrdio i frend koji je najveći nexus fanboy u svemiru. Živjeli dečki i manje nerviranja oko tuđih mišljenja.