View Single Post
Staro 06.07.2014., 14:14   #9740
bg_4_l
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor Slav3n Pregled postova
Malo sam googlao, nema razlike. Jel imaš link na kakav tutorijal? Nisam nikad to radio.
Na linku koji sam stavio su upustva. Postupak je isti za sve uređaje i romove koje flashaš s tim toolom. Flashtool link je isto naveden tamo. Nije ništa strašno ne moraš se bojati, samo lijepo redom slijedi korake i ako nešto zašteka nemoj usred flashanja odspojiti usb ili tome slično nego googleaj rješenje ili pitaj ovdje.

@GoodLooker i ostali. Mislim da je argumentacija bila dobra s obje strane do zadnjih nekoliko postova u kojima ima više ad hominem napada nego ičeg drugog. Goran je jasno rekao da ga je uređaj oduševio i da je pristran, zašto bi ga pokušavao uvjeriti u suprotno? Pa svi mi ovdje u principu doživimo manji nerdgasm kad nađemo gadget koji radi kako spada, unique je i ne platimo ga kao suho zlato. Nek' se čovjek veseli. S realne strane mislim da je glupo tvrditi da je ijedan bolji, oba uređaja imaju svojih prednosti. Nexus 5 je super stvar i igrao sam se dosta s njim ali bome nije sveta krava. Kamera mu je u realnim uvjetima stvarno loša a to mi je potvrdio i frend koji je najveći nexus fanboy u svemiru. Živjeli dečki i manje nerviranja oko tuđih mišljenja.
bg_4_l je offline