Citiraj:
Autor Poggiali
Ako se nevaram ti onda imas sistemske zvucnike od 16.5cm pa bi takve trebalo gledati... stvar koju trebas uzet u obzir je dubina novih zvucnika, ukoliko je rupa pre plitka trebat ces adapter ili pravit neki panel, u protivnom neces moc ugurat zvucnik...
najbolja opcija je pojacalo, subwoofer i prednji sistem...a mozes uzet nesto bolje zvucnike pa spajat na radio, u tom slucaju mozes ic na prednji sistem i neke ovalce stavit na policu otraga da bi dobio nesto na basu... al to ce opet biti dosta ispod sistema sa posebnim pojacalom. Za tu varijantu takodjer posebno obratit pozornost na osjetljivost zvucnika, kako bi ih sam radio mogao pogoniti bez prevelikog opterecenja..
Ne pratim ponudu zvucnika vec duze vrijeme, pa se nadam da ce netko jos odgovorit o preporuci...
|
Kako cu znati kakvi mi zvucnici idu u vrata, aj danas cu tijekom dana to provjerit(izmjerit) i malo poslikat.
Zaboravio sam spomenut da trebam i radio, znaci za pocetak gledam prvo da uzmem radio i naprijed kvalitetnije odvojene 2-sistemske zvucnike sa pravom skretnicom, to sam procitao u jednom od ranijih postova da je to''jedini ispravan način slaganja ikakave muzike u auto'' (:
Nakon toga s vremenom mogu gledat ubacit neki sub pozadi i uzeti pojacalo?
Ako sam ja to sve dobro shvatio citajuci temu